Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916663

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

537 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1978
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÉTGENERÁCIÓS, összkomfortos, felújítandó TEHERMENTES családi ház NAGY TELKEN Pesterzsébet kiváló környékén kertvárosias környezetben KIZÁRÓLAG a Balla Ingatlan kínálatában eladó.

Az U alakú, 1978-ban épület az 537 nm-es telek végén lalálható, jobbra és balra külön bejárattal alakították ki a két lakást. A szerencsés fekvésnek köszönhetően külön bejárattal külön kertrésze és kocsibeállója is lehet mindkét lakrésznek. Önálló közművekkel és fűtési rendszerrel rendelkezik mindkét lakás, tehát ideális megoldás akár két generáció összeköltözésére vagy nagy család számára. Befektetésnek is jó lehetőség, mert az egyik lakásban lakhat a tulajdonos, a másikat pedig kiadhatja bérlőnek. Ügyvédi megosztás folyamatban, tehát leendő tulajdonosa idővel vagy szükség szerint akár értékesítheti az egyik lakást. De ha nagyobb család számára keresik leendő otthonukat, akkor bővíthető is az ingatlant, hiszen a tetőtér jelentős része jelenleg csak padlásként funkcionál.

Mindkét lakás kétszintes, összkomfortos. Összesen 5 szobából áll. A nyílászárók fából készültek, már hőszigetelt típusúak, de régiek. A szobák burkolata szőnyegpadló, a többi helyiség járólapos. Az épület betonfödémes, a tetőtér egy része beépített. A fűtés mindkét lakásan gázcirkó, a melegvizet villanybojler biztosítja.
Jelenleg egy db könnyűszerkezetes garázs áll a telken.

1. számú lakás
A kisebb lakás 80 nm, a földszinten teraszos nagy szoba, konyha, étkező, fürdő, külön WC, kazánház folyosó és lépcső található. Az emeleten egy nagy szoba és közlekedő valamint egy ajtón keresztűl innen közelíthető meg a padlás be nem épített része.

2. számú lakás
A nagyobb lakás 110 nm, a földszinten két szoba, az egyikből megközelíthető a terasz, konyha, étkező, fürdő, külön WC, kazánház folyosó és lépcső található. Az emeleten egy nagy szoba és egy ajtón keresztűl innenis megközelíthető a padlás be nem épített része.

A lakások külön-külön is megvásárolhatóak.

Az utca csendes, barátságos, ugyanakkor kiváló az lehelyezkedése, mert a merőleges utcákban közlekedő buszokkal (99, 123, 123A, 224, 224E) gyorsan eléhető Erzsébet központja vagy a Belváros.
A közelben 5-10 perc sétatávolságon belül iskola, óvoda, pékség, dohánybolt és kisbolt is található.

Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van, költözés megállapodás szerint.

Amennyiben kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, várom hívását a hét minden napján.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Rencsevics Mária
+36 70 931