Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900430

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

410 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest XVIII. Kerület Újpéteri telep városrészben a Szigeti Kálmán utcában eladó egy előkertes, 240 m² hasznos alapterületű, 6 szobás, erkélyes, teraszos, téglaépítésű, ikerház egyik fele, 410 m²-es telken.

Az ingatlan 1980-ban épült. A ház tervezése lehetővé teszi akár a 2 generáció számára alkalmas otthon kialakítását, a felső szint beépítettsége révén. Az ingatlan tágas, világos helyiségei, belmagassága kellemes hangulatot áraszt.

A földszinten előszoba, amerikai konyhás, étkezős, nappali 35 m²-es, hálószoba, fürdőszoba és lépcsőház található, ahonnan kényelmesen le tudunk menni a szuterénba, vagy fel az első szintre.

A felső szinten szintén egy amerikai konyhás nappali, plusz 2 szoba és a padlásszoba, kényelmes közlekedő, van kialakítás alatt.

A ház folyamatos korszerűsítés alatt áll. Az ár meghatározása ebben a 80%-os belső állapotra érvényes. A korszerűsítés folyamata dokumentált, mely megtekinthető.

Az ingatlan nyílászárói új műanyag típusúak, három rétegűek üvegezéssel. A ház fűtését és melegvíz ellátását új 2024-ben kiépített Mitsubishi Electric hőszivattyú berendezés biztosítja. A hőleadás padlófűtéses. A ház vasbeton födémes, a tető betoncserép héjazatú. Teljes víz és a belső elektromos hálózat, továbbá elektromos hálózatbővítés ben megtörtént.

Az utcáról behajthatunk a ház elején elhelyezkedő aknás, egy autó parkolására alkalmas garázsba, de a ház mellett külön gépjárműbehajtón keresztül jutunk a ház mögött lévő szuterén szinten található, akár két gépjármű számára alkalmas garázsba. A garázsban kis szerelő műhely, akna, a szuterén további területén több kisebb nagyobb helyiség található, mely alkalmas mosókonyha, tároló, kialakítására, valamint itt lett kialakítva a hőszivattyú berendezésnek az egyik helyiség. A szuterénből a földszintre, valamint az első garázs aknájába van átjárás.

A ház végében a teraszról, vagy a ház mellett az udvar végébe sétálva találunk egy szeparált kertet, mely tökéletes helye a kikapcsolódásnak.

Az ingatlan a kerület családi házas övezetében helyezkedik el, kitűnő infrastruktúra jellemzi a környéket. Bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, játszóterek, orvosi rendelő, valamint üzletek és szolgáltatások nagy választéka szolgálja a közelben lakók kényelmét.

Kiemelkedő a környék közlekedés szempontjából is, több buszjárattal percek alatt elérhetjük a kerület főbb pontjait. Gépkocsival pedig több alternatív útvonalon is elérhetjük a város bármely pontját.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Rácz Gyula László
+36 70 383