Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8915748

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

540 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÉTGENERÁCIÓS OTTHON KÜLÖN BEJÁRATTAL AZ UTCÁRÓL, vagy VÁLLALKOZÁS CÉLJÁRA KERES INGATLANT? Összeköltözne? Nagy a család? Több Generációs? Együtt, mégis külön?...vagy Befektetést keres? Itt a megoldás!

Budapest, XVIII. kerület, Szemeretelepen 120 nm-es, négyszobás, duplakomfortos, masszív, jó állapotban lévő, egyszintes, akadálymentesített, telken belül körbejárható családi ház eladó.
Az épületet 2007-ben újították fel, ekkor alakították ki a helyiségek jelenlegi elrendezését. Az okos tervezésnek köszönhetően a 120 nm-en két önálló lakás, vagy egy egységként is tökéletesen működő otthon alakítható ki. A felújítás során hang- és hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, cserélték a burkolatokat, szigetelték a házat, valamint az elektromos hálózat felújítása is megtörtént, és kiépítették a riasztórendszert.
A ház gázkonvektor fűtéses, a melegvíz ellátását gázbojler biztosítja, költsége igen kedvező, 18eFt/hó, köszönhetően a ház hőszigetelésének, és a hőszigetelt nyílászáróknak.
Növeli az ingatlan értékét a ház alatti, 36 nm-es, száraz, nagy belmagasságú pince, valamint a kertben álló 30nm-es, vizesblokkal ellátott kis kerti ház.
Jó szívvel ajánlóm ezt a napfényes, tágas térérzetet nyújtó otthont fiataloknak, idősebbeknek, nagy és többgenerációs családoknak, kis családosoknak, mindazoknak, akik szeretik a kényelmet, a nagy és szép kertet, a nyugodt, biztonságos környezetet, és gyorsan szeretnének költözni.

Az ingatlant per-, igény- és tehermentes. Hitelre is megvásárolható.
Jöjjön el, nézze meg ezt a sok lehetőséget tartogató, sok oldalú családi otthont, akár hétvégén is!

Igény esetén teljes körű, DÍJMENTES hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Várom hívását!
Reményi Ágnes, Balla Ingatlan

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Reményi Ágnes
+36 70 708