Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921674

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

461 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÜZLETHELYISÉG - IRODA - KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ÉS HELYEN!

Budapest XVIII. kerület frekventált részén ajánlok a figyelmébe egy vállalkozásra tökéletesen alkalmas 154 nm-es ingatlant, 461 nm-es különálló telken. A ház tetőszerkezete, homlokzata és a közművek teljes körű felújításon estek át, kiváló állapotban vannak. A felső emeleten egy lakás került kialakításra, a földszinti rész jelenleg irodaként funkcionál. A többnyire térkövezett telken található egy hatalmas garázssor és egy jó állapotú kiülős rész is. Amennyiben egy átgondolt elrendezésű, széleskörűen hasznosítható házat szeretne, akkor Önnek ez a KIVÁLÓ választás.

HELYISÉGEK: Földszint (3 iroda, hall, fürdő, wc, összesen 76 nm), Emelet (2 szoba/iroda, konyha, wc, összesen 53 nm), Garázssor (4 nagyméretű garázs, 2 tároló, összesen 128 nm), Pinceszint (irattár 25 nm).

ELŐNYÖK: frekventált elhelyezkedés ezért üzlethelyiségnek kiváló, riasztó, műanyag nyílászárók, teljesen felújított állapot, elektromos kapu, nagy méretű raktár, könnyű megközelíthetőség, több autó számára kialakított belső parkolóhely, 4 garázs elektromos kapuval ellátva, külön megközelíthető felső szint (bérbe kiadható cégeknek), bemutatóterem kialakítására is alkalmas, árukészlet raktározására is megfelelő.

LOKÁCIÓ: A rendezett, ápolt környezetben található ház az elhelyezkedésének köszönhetően jól megközelíthető, a környék infrastruktúrális adottsága kiváló. A tömegközlekedés ideális, a busz, villamos és vasútállomás pár perces sétával elérhetőek.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szívesen megnézné, vagy több információt szeretne tudni, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

173000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Gerák István
+36 70 881