Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904072

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

585 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1993
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Szemere telepen, egy kiváló állapotú, 260 m2-es, téglaépítésű, emeletes, körbejárható ingatlant, amely ideális választás nagycsaládok vagy több generáció számára is. Az ingatlan két szinten dupla komforttal rendelkezik, minden oldalon erkéllyel, nyolc tágas, parkettás szobával, amelyek mindegyikében klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A házat 2019-ben teljeskörűen felújították, ekkor korszerűsítették a villamos hálózatot, a vízvezetékrendszert és a burkolatokat. A fa nyílászárók szigeteltek, a homlokzat pedig 8 cm vastagságú hőszigeteléssel és Terranova extra hőszigetelő nemes vakolattal lett ellátva, amely tartalmaz párafékező réteget is.
Az épület fűtése modern, gázüzemű, szivattyús rendszerű, amely a meleg víz ellátását is biztosítja. A tetőszerkezet tűzvédelmét Tetol FB égéskésleltető védőszerrel látták el, így az ingatlan biztonsági szempontból is jól felszerelt.
Az ingatlanhoz tartozik egy különálló, 70 m2-es kis ház, amely modern stílusú, Ikeás konyhabútorral, két szobával, valamint amerikai konyhás nappalival rendelkezik. Ez a kis ház is klimatizált, így teljesen komfortos a benne lakók számára. Egy 40 m2-es garázs is a telken található, amelyben két autó számára biztosított a parkolási lehetőség.
Az ingatlan további extrákkal is felszerelt, amelyek emelik az itt lakók kényelmét és életminőségét. Ezek közé tartozik a beépített medence, jakuzzi, infra szauna, valamint a kerti sütögető. A biztonságról elektromos kapu és rendőrségi riasztórendszer gondoskodik. Az előkert gazdag növényzettel és térkőburkolattal, a hátsókert pedig műfűvel lett ellátva, ami esztétikus és könnyen karbantartható.
Összességében ez az ingatlan ideális választás nagy családoknak, illetve összeköltözőknek, hiszen a külső feljárat lehetőséget nyújt a ház egyszerű megosztására, akár két külön lakóegységre is.
M289013
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495