Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8903986

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

585 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1993
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Szemere telepen egy kiváló állapotú, 260 m2-es, téglaépítésű, emeletes, körbejárható ingatlant, amely ideális választás nagycsaládok vagy több generáció számára is. Az ingatlan két szinten dupla komforttal rendelkezik, minden oldalon erkéllyel, nyolc tágas, parkettás szobával, amelyek mindegyikében klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A házat 2019-ben teljeskörűen felújították, ekkor korszerűsítették a villamos hálózatot, a vízvezetékrendszert és a burkolatokat. A fa nyílászárók szigeteltek, a homlokzat pedig 8 cm vastagságú hőszigeteléssel és Terranova extra hőszigetelő nemes vakolattal lett ellátva, amely tartalmaz párafékező réteget is.
Az épület fűtése modern, gázüzemű, szivattyús rendszerű, amely a meleg víz ellátását is biztosítja. A tetőszerkezet tűzvédelmét Tetol FB égéskésleltető védőszerrel látták el, így az ingatlan biztonsági szempontból is jól felszerelt.
Az ingatlanhoz tartozik egy különálló, 70 m2-es kis ház, amely modern stílusú, Ikeás konyhabútorral, két szobával, valamint amerikai konyhás nappalival rendelkezik. Ez a kis ház is klimatizált, így teljesen komfortos a benne lakók számára. Továbbá, egy 40 m2-es garázs is a telken található, amelyben két autó számára biztosított a parkolási lehetőség.
Az ingatlan további extrákkal is felszerelt, amelyek emelik az itt lakók kényelmét és életminőségét. Ezek közé tartozik a beépített medence, jakuzzi, infra szauna, valamint a kerti sütögető. A biztonságról elektromos kapu és rendőrségi riasztórendszer gondoskodik. Az előkert gazdag növényzettel és térkőburkolattal, a hátsókert pedig műfűvel lett ellátva, ami esztétikus és könnyen karbantartható.
Összességében ez az ingatlan ideális választás nagy családoknak, illetve összeköltözőknek, hiszen a külső feljárat lehetőséget nyújt a ház egyszerű megosztására, akár két külön lakóegységre is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Koszka Nikolett
+36 70 621