Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898576

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)

713 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Különleges ajánlat !
Budapest 18. kerületében eladó egy 129nm-es kétgenerációs családi ház bio és télikerttel! A ház téglaépítésű, szigetelt épület, fa nyílászárókkal. A villanyvezetékek nagy részének újítása megtörtént. A két külön bejáratnak köszönhetően, a teljesen külön életvitel is megoldható. A tető jó állapotú.A tetőtér beépítésére megvan az engedélyezett terv!
Mindkét lakrészben van konyha illetve fürdőszoba. A három villanyórának köszönhetően akár 3 generációssá is alakítható. A zárható garázs két állásos és az udvari behajtón akár több autó is kényelmesen elfér. A több helyiségből álló melléképületekben van nyári konyha, illetve tárolók. A különálló padlásfeljáró alatt található egy 10 nm-es száraz pince. A 713 nm kertrészben, több mint 300 féle katalogizált növény illetve gyógynövény található, ami nagy gondoskodásal lett ápolva. Itt találhatóak még külümböző gyümölcsfák is. Ezek öntözésére van külön fúrt kút.
Egy kis oázis a városban egy nyugodt , csendes utcában!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Referenciaszám: M287810

Térkép

A hirdető elérhetősége

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)