Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899227

OTP Ingatlanpont Csongrád

390 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladóvá vált a Madárdombon a Sarlósfecske utcában egy 155 nm sorház szélső ingatlanja, 390 nm saját használatú telekkel. Az ingatlan teljeskörű felújítása minőségi anyagokból történt. A házban minden új, még senki sem lakott benne a felújítás óta! Belsőépítész által tervezett kialakítások, fiatalos design, praktikus megoldások. A 6 szobának köszönhetően akár nagycsaládosok is elférnek benne!
Az ingatlan energiatakarékos. A falak kívülről szigetelve lettek, a földszinten padlófűtés került kialakításra. Egyébiránt a két emeleten radiátorok melegítenek. A villany H-tarifás, kizárólag LED fényforrások világítanak a házban. Az épületben egy Mitsubishi klíma működik, 5 beltéri egységgel. A nyílászárók újak, 3 rétegű üveggel ellátottak, jó szigeteléssel.
Az ingatlan infrastruktúra szempontjából kiváló. Közelben iskola, óvoda, uszoda, élelmiszer bolt, gyógyszertár, cukrászda. Tesco, Aldi, Lidl, Rossmann autóval 3 percre található.
Lehetőség van az igény szerinti belső átalakításra, illetve a kert, a terasz és a kerítés kialakítására, amennyiben Ön nem szeretne ezzel foglalkozni, vagy nincs benne gyakorlata belső építészt tudunk ajánlani.
Parkolás az ingatlan előtt ingyenesen, vagy kertben beállási lehetőség.
Cégünk teljeskörű ügyintézéssel áll ügyfelei mögött. Pénzügyi tanácsadásért és megtekintésért keressen bizalommal. Referenciaszám: M286963

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Pócsik Attila
+36 70 788