Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917157

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

248 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2022
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Megvételre kínáljuk a 17. kerület egyik közkedvelt részén, Rákoscsaba - Újtelepen 4 szobás ikerház felet, terasszal, garázzsal.

Rákoscsaba-újtelep központjához közel található ez az ÚJÉPÍTÉSŰ, MINŐSÉGI kivitelezésű belső két szintes, ÖNÁLLÓ garázzsal és NAGY terasszal is rendelkező, 4 szobás (amerikai-konyhás nappalis) VILÁGOS így napos, IKERHÁZ fél egy CSENDES, családbarát KERTVÁROSI - zöldövezeti környezetben !

Helyiségek:
Előszoba 6.22 m2
Fürdő WC-vel 2.6 m2
Nappali+amerikai konyha 30.08 m2
Háztartási helyiség 1.22 m2
Lépcsőtér 4.59 m2
Közlekedő 4.73 m2
Fürdő WC-vel 5.04 m2
Szoba 8 m2
Szoba 9.75 m2
Szoba 10.56 m2
Nyitott terasz 10.35 m2

A környéket kiváló infrastruktúra jellemzi, minden közvetlen közel megtalálható: óvoda, iskola, bevásárlóközpont, posta, bank, gyógyszertár, tömegközlekedési eszközök.
A Naplás-tó közelsége igazi természetközeli élményt nyújt a család minden tagjának, akár biciklivel is elérhető az új kerékpárúton.

Infrastruktúrája jó. Bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, gyermek és felnőtt orvosi rendelők, mind egy helyen rövid idő alatt elérhető.
Tömegközlekedés, vasút állomás, M0 szintén párperc alatt megközelíthető.

Az ingatlan első osztályú BEFEKTETÉS lehet minden olyan vásárlónak, akinek fontos a jövőbeni ÉRTÉKÁLLÓSÁG!!
Ajánlom továbbá azon személynek is akik mostanában gondolkodnak a második otthonuk megvásárlásában, hogy ott folytassák majd a továbbiakban önálló életüket, amit az elkövetkezendő évek során szeretnének a körülményeiknek megfelelően, majd egy BARÁTSÁGOS és nyugodt környezetben leélni!

Amennyiben a ház a hirdetésben látottak és olvasottak alapján felkeltette érdeklődését, és személyesen is megtekintené, vagy további kérdései merülnének még fel azzal kapcsolatban, úgy kérem akkor is nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megadhassam majd a szükséges válaszokat, illetve a személyes bejárásra is a lehető legrövidebb időn belül sort tudjunk majd keríteni.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Plachy Zsuzsa
+36 30 869