Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900266

Homes for Sale Kft.

566 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlan társasházzá nyilvánított, 160 m² hasznos lakótérrel rendelkezik, és három szintes. A félszuterénben található a garázs és egy tárolásra alkalmas helyiség, valamint itt kapott helyet a gázkazán, amely a fűtést biztosítja. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A ház két szintje teljesen külön bejárattal rendelkezik, a felső szintre külső lépcső vezet. A kert is két részre osztható, mivel saroktelken helyezkedik el, így jelenleg is két bejárata van.

Mindkét szint 80 m² alapterületű. Az alsó szinten található egy előszoba, közlekedő, gardrób, nappali, két hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba és külön WC, valamint egy 20 m²-es terasz. Ez a szint felújított, modernizált, beleértve a nyílászárók cseréjét is.

A felső szinten előszoba, WC, fürdőszoba, konyha, étkező, három szoba és két erkély található. Ez a szint modernizálásra szorul.

Az eredeti épület 1970-es években téglából épült, majd 1993-ban a tetőteret kiemelték és beépítették, így nyerte el jelenlegi formáját.
A ház a Naplás-tó közelében, csendes és barátságos környezetben helyezkedik el, Rákoskeresztúr városközpontja tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Érdeklődés esetén kérem, hívjon bizalommal, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Teljes körű pénzügyi és jogi háttérrel segítem ügyfeleimet a vásárlás során.

118000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Csuha Attila
+36 70 465