Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918233

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

654 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1945
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó a XVI. kerületi SASHALMON, egy ÖNÁLLÓ, körbejárható POLGÁRI JELLEGŰ CSALÁDI HÁZ, kifejezetten zöldövezeti, családias környezetben. A 654 nm-es zöld saroktelken fekszik, az 1+2 szobás, napfényes, nagyobb terekkel és 3,2 méteres belmagassággal rendelkező, alápincézett, egyszintes ház. A 130 nm-es ház alapterületét, a lakható 113 nm-es alapterület és a 17 nm-es pincehelyiség teszi ki. A betonfödémes tetőtér beépítésére is van lehetőség. A téglafalazatú, szigetelt épület jó állapotú. A hőszabályozásról egy kondenzációs gázkazán, két darab cserépkályha és két darab klímaberendezés gondoskodik. A telken található még egy nyári konyha kemencével, különálló épületben egy 20 nm-es garázs, valamint egy merevfalú medence is.

Parkolni a zárt garázshelyen, valamint a ház előtt a közterületen is díjmentesen van lehetőség.

Infrastruktúrailag kiváló elhelyezkedésű, a közelben kiserdővel, parkkal, piaccal, orvosi rendelővel, uszodával, stranddal, sportkomplexummal, jégcsarnokkal, élelmiszerbolttal, cukrászdával és gyógyszertárral. Közvetlen közelben elérhetőek az autóbuszok, valamint a HÉV-állomás is. Az Örs vezér tere autóval 5 percre, tömegközlekedéssel 10 percnyi távolságra van.

Banki hátterünknek köszönhetően kedvezményes hitel, CSOK, babaváró ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Érdeklődés esetén kérem, hivatkozzon az M287752-es azonosítási számra!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Persik Lilla Beáta
+36 30 597