Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918227

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

936 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***XVI. KERÜLET CSENDES, NYUGODT, KERTVÁROSI RÉSZÉN - SASHALMON A PIAC SZOMSZÉDSÁGÁBAN - FELÚJÍTANDÓ - 170 NM-ES - 3 SZINTES - BŐVÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ - 936 NM-ES TELKEN - ELADÓ.***

A 4 szobás családi ház két részletben épült; az alaprajzon bal oldali 61,31 nm-es ( szoba, hall, fürdőszoba, előszoba, közlekedő, fürdő) része az 1920-as években, az újabb épületrész 1990-1995 között.
3 lakrész került kialakításra:
1.) régi épület: 22,5 nm szoba, 11,5 nm hall/konyha/étkező, 13,5 nm fürdőszoba
2.) új épület földszint: 14,5 nm szoba, 17,2 nm étkező, 5,9 nm konyha, 2,7 nm kamra, 2,46 nm fürdő, 9 nm terasz + 31,2 nm-es tetőtéri szoba, mely egy fal kibontásával további kb. 50 nm-rel bővíthető
3.) új épület szuterén (kb. 50 nm): tágas étkező konyha, 2 félszoba, fürdőszoba

Az ingatlanban minden működőképes, de állapota FELÚJÍTANDÓ, az új tulajdonos saját ízlése és igénye szerint újra tervezheti a ház funkcióinak felosztását, a tágas, világos terek könnyen alakíthatók. A nagyméretű telek kertrendezését követően bőséges helyet kínál árnyas kerti pihenősarok, játszótér, grillező, bográcsozó helyek létrehozására.

A fűtés vegyestüzelésű cserépkályhával és radiátorokkal megoldott. Minden közmű a mérőórák alapján kerül elszámolásra. Nappali és vezérelt (éjszakai) villanyóra is van.

2005-ben volt részleges felújítás, mely során megtörtént a nyílászárók és burkolatok cseréje, az elektromos - és vízhálózat korszerűsítése.

A házhoz hozzáépítve hátul a kertben van egy régi romos melléképület, a helyszínrajzon fel van rajzolva, így külön engedély nélkül igény esetén újraépíthető.

Ajánlom figyelmébe gyermekes családoknak és mindazoknak, akik nyugodt, biztonságos és nem utolsó sorban kellemes környezetben szeretnének élni.
Minden, ami szükséges a hétköznapokhoz, könnyen elérhető (óvoda, általános iskola, gimnázium, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bevásárlási és sportolási lehetőség, stb.).
A közösségi közlekedés is kiváló: busz 2 perc, HÉV 8 perc sétával elérhető.

Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes.

Kérdés esetén vagy megtekintéssel kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Persik Lilla Beáta
+36 30 597