Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8909413

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

1075 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 90 négyzetméteres, téglaépítésű családi ház Budapest XVI. kerületében. Az ingatlan, amely azonnal költözhető, egy 1 075 négyzetméteres telken helyezkedik el, 2 szoba plusz egy fél szobát foglal magában.

Az otthon fűtését hőtárolós elektromos kályha biztosítja. A nyári hónapokban klíma biztosítja a bent lakók komfortérzetét. A ház műanyag nyílászárókkal van felszerelve, ami hozzájárul a jobb hőszigeteléshez és energiatakarékossághoz.

A telken belül megtalálható víz, villany, valamint a csatorna, gáz az utcában a telekhatáron van.

Az ingatlanhoz tartozik 2 külső tároló, 10 és 12 nm-esek.

A kert öntözéséhez vagy egyéb célból hasznosítható egy ásott kút is. A nagyméretű telek rengeteg lehetőséget rejt magában akár kertészkedésre, akár egyéb kikapcsolódási formák kialakítására.

Ez a családi ház ideális lehetőség azoknak, akik a fővárosban, mégis nyugodt, csendes környezetben szeretnének élni. A környék kiválóan alkalmas a természetközeli életre, miközben Budapest pezsgő városi élete csupán egy rövid autóútra található. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, így mind az autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a belváros.

Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akik értékelik a tágas terekkel rendelkező otthonokat és szeretnének saját kertet, ahol a mindennapok rohanása után kikapcsolódhatnak.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy Budapest egyik csendes részén saját otthonra tegyen szert!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

Földi Zsuzsanna
+36 20 357