Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8903613

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

130 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Referens: BT14/102064
Eladó egy azonnal költözhető, igényesen felújított kertvárosi családi ház!

Ez a kiváló állapotú ingatlan két szinten kínál tágas és kényelmes lakóteret. A felsőszint, nappali és két hálószobás otthon modern, amerikai konyhájával ideális választás mind családok, mind párok számára. A ház energiahatékonyságáról a frissen szigetelt tető és homlokzat gondoskodik, míg a vadonatúj villany- és vízhálózat, valamint a korszerű fűtési rendszer biztosítja az alacsony rezsiköltségeket.

A szuterén szint külön lakrészként is használható, ahol egy fürdőszoba, egy konyhaszerű helyiség és egy praktikus műhely is helyet kapott. Ez egyenlőre felújítás alatt van. Az ingatlan ipari árammal felszerelt, ami különösen előnyös lehet hobbi barkácsolók vagy kisebb vállalkozások számára.

A kertben található fedett autóbeálló elektromos, távirányítással működő kapun keresztül érhető el, ami maximális kényelmet és biztonságot nyújt. A ház környezete csendes, de mégis kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így a város könnyen és gyorsan elérhető.

Ez a kertes ház tökéletes választás azoknak, akik egy gondosan karbantartott, modern otthont keresnek, amely azonnal birtokba vehető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon most!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Bp. XIV. Ilka utcai franchise iroda

Borka Tamás Irodavezető Bp., XIV., Ilka utcai iroda
+36 70 366