Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904066

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

335 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1935
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest XIV. Alsórákos kedvelt, csendes utcájában, de minden fontoshoz (tömegközlekedés, üzletek, gyógyszertár, stb) pár perc sétára található ez a remek adottságú ingatlan. Jelenleg a szuterén szinten garázs és tárolók, a földszinten 2 szoba, hall, konyha, fürdő, kamra, előtér alkotja a 84 - 84 nm teret. Padlástere beépíthető, így egy felújítás/bővítés során kellemes, tágas, napfényes családi fészek alakítható ki.
Befektetőknek is kiváló lehetőség, hiszen garázs+ 2 szinten összesen 300 nm építhető meg, alapból 2 lakóegységgel, de egyedi engedéllyel ez akár bővíthető.
Klasszikus zuglói, polgári környezet, hangulatos utca, jó adottságú ház. Az utcában több példát találni, hogy milyen fantasztikus házak jöttek létre hasonló alapból.
M288869
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495