Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900155

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

391 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1962
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*Tegyen Ajánlatot!* Eladásra kínálunk egy befejezésre váró, 3 szintes sorházi ingatlant, összesen 288 nm-en, egy 391 négyzetméteres telken, de a végső kialakítás az Ön fantáziájára van bízva.
Az ingatlan ketté is osztható , így kettő darab nagy méretű lakás is kihozható belőle, ezért befektetőknek is illetve 2 generáció részére is alkalmas, de akár 6 szoba és 2 fürdőszoba kialakítására is lehetőség van.
A bruttó 115 négyzetméteres földszinten a tervek szerint egy tágas, 3,8 méter belmagasságú amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba és egy 36 négyzetméteres terasz található. Az emeleten 76 négyzetméteren 3 külön bejáratú szoba, fürdőszoba és külön WC várja az új tulajdonost. A pinceszint pedig 92 négyzetméter, ahol konditerem és tárolók kialakítására van lehetőség, egy 21 négyzetméteres terasszal. Az udvarban két autó részére parkolási lehetőség biztosított.
Ez egy remek lehetőség, mert a bontás már megtörtént, Önre már csak a kreatív feladat vár és Ön tudja teljes egészében, kompromisszumok nélkül kialakítani álmai otthonát.
Igény szerint a befejezéshez megbízható, sok referenciával rendelkező belső építészt és kivitelezőt is tudunk ajánlani.
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Erdélyi Miklós István
+36 70 242