Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899654

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

939 m2
ALAPTERÜLET
8
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 4
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1995
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest 12. kerületének legkedveltebb részén, a Kútvölgyi hely északkeleti lejtőjén, egyedülálló, örökpanorámával rendelkező, exkluzív villa eladó. Az ingatlan 1995-ben épült, a villát körülölelő parkosított kert 939m2 alapterületű, a területet körülvevő hatalmas fák biztosítják tulajdonosainak a pihenő kertrész privát szféráját.

Az épület 4 szintes, összesen 520m2 lakóterülettel rendelkezik, melyhez több terasz is kialakításra került. Legfontosabb jellemzői, a tágas terek, nagy belmagasság, kényelmes szobák és közlekedők. Több szobához közvetlenül kapcsolódik fürdőszoba, valamint terasz vagy erkély, az emeleti tágas hálószobához gardrób szoba is tartozik. Az épület fűtését cirkó kazán biztosítja, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal.
A 45m2-es nappaliban kandalló, a szuterén szinten konditerem, szauna, a lakószinten tágas új konyha és étkező található. Az ingatlanban 8 szoba, 2 gardróbszoba és 5 fürdőszoba került kialakításra és számos tároló helyiség. Az épülethez tartozó garázs 55m2 alapterületű, mely 3 autó zárt tárolására alkalmas, a nyitott autóbeállón azonban további 4-5 autó is kényelmesen parkolhat. Az emeleti teraszokról és a tetőtéri nappaliból fantasztikus panoráma tárul elénk a Budai hegyekre és erdőkre. A telek összközműves, víz, gáz, elektromos áram, csatorna közműhálózatra kötött, a funkcióknak megfelelő közmű kapacitás rendelkezésre áll.

A villa céges tulajdon, tehermentes, a vételár bruttó! Rugalmasan megtekinthető, azonnal birtokba vehető!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

Dr. Polonkai Pálma
+36 30 650