Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8910147

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

326 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1959
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Újpest egyik csendes mellékutcájában kínálunk megvételre egy téglaépítésű 64 nm alapterületű, 2+1 szobás ikerház felet, ami 1959-ben épült és egy 662 nm-es osztatlan közös telken található. A telket az ikerház tulajdonosok kerítéssel elválasztották egymástól, így ehhez a telekrészhez 326 nm tartozik.

A betonfödémes ingatlan felújítandó állapotú, a tetőtér beépíthető, amelyre a tulajdonos a’90-es évek elején építési engedélyt kapott, ami azután nem valósult meg, így ez már a jövendőbeli tulajdonos ízlése alapján valósítható meg. Az egykori tervek alapján a beépítéssel mintegy 46 nm-nyi hasznos alapterület érhető el.

A házba nincs beköve a gáz, így jelenleg cserépkályhával és hőtárolós villanyradiátorokkal oldható meg a fűtés. A melegvizet villanybojler biztosítja.

A konyha mellett található szobából egy 14 nm-es beépített teraszra jutunk, amelyből elérhető a hátsó kertrész, egyúttal innen jutunk a pincébe és a tetőtérbe is. Az előkertes ház mögött nagyjából 220 nm-es hátsókert tartozik.

Az infrastrukturális ellátottsága és a tömegközlekedési adottságai a csendes, családi házas környezet mellett is ideális.

Igény esetén teljes körű, díjmentes hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Nagy Iván
+36 70 682