Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902754

ARANY 6 HÁZ Kft.

448 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

IV. kerületben, a Váci út, Fóti út és Megyeri út között határolt KERTVÁROSI RÉSZEN, remek közlekedés mellett, eladó egy CSENDES, KERTKAPCSOLATOS, 2 KÜLÖNÁLLÓ LAKÁSBÓL ÁLLÓ INGATLAN, házrészek.

Az egyik 50 nm-es nappali plusz 1 hálós, étkező konyhás, gázcirkós, NÉHÁNY ÉVE TELJES FELÚJÍTÁSON ÁTESETT, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ingatlan, hozzá tartozó saját kis kertrésszel, fedett terasszal, gépkocsi beállóval és pincével. Tetőtere beépíthető.
A másik egy 20 nm-es garzon, 4,29 nm tárolóval, egybenyitható a kettő. Belmagasság: 2,40 m. Kis osztatlan közös kertrész tartozik hozzá, nem önálló lekeríthető kert.

Parkolás az utcán díjmentes.
A környéken számos kikapcsolódási lehetőség van: Duna-part, parkok, Népsziget (Szúnyog-sziget), mely a vadregényes MEGÚJULT PIKNIKPARKOK sokaságával várja az idelátogatókat, PROGRAMOKKAL.

Nagyobb lakás:
Szigetelt épület (5 cm), gázcirkó biztosítja a meleg vizet és a radiátoros fűtést (Saunier Duval készülékről üzemel).
Minden beépített - asztalos által készített - bútor a vételár részét képezi, ideértve a nappaliban található LED világítással kombinált bútorzatot, gardróbot és hangulatvilágítást is.
Konyhabútor és Whirpool gépek (beépített mosogatógép, gáztűzhely, elektromos sütő, elszívó) az árban.
A belmagasság a nappaliban az álmennyezet miatt 2,70, a többi helyiségben változó, 3,25 m a konyha+étkező részen.
Két klímával rendelkezik.
Minden fogyasztás egyedi mérő által kerül elszámolásra.

Kisebb lakás:
Az épület homlokzata megújult, nem szigetelt, elektromos bojler biztosítja a meleg vizet, fűtése mindaddig konvektoros, míg - a szintén ebben az udvarban található - 50 nm-es lakással együtt vásárolja meg a lakást a leendő tulajdonos.
Amennyiben külön lesz a két ingatlan eladva, úgy ebben a lakásban elektromos fűtést lehet üzemeltetni. A beépített bútorok a vételár részét képezik. Vízórával rendelkezik.
Bérlő által lakott ingatlan, ha ön befektetőként vásárolja meg és maradhat a bérlő, akkor azonnal birtokba vehető. Amennyiben új bérlőt szeretne, úgy 60 napos felmondási idővel kell számolnia.

Az udvarban 4 lakás található, rendezett lakóközösséggel. Telek: 448 nm (a teljes telke mérete)

Ajánlom első lakásnak, vagy befektetésnek kiadásra, összeköltözés igénye esetén, ahol 2 külön élettér kialakítása a cél.

Várom megtisztelő hívását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

ARANY 6 HÁZ Kft.

Ildikó Horváth
+36 70 325