Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8905253

Duna House Óbuda

531 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1996
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Rómaifürdőn eladó csendes, strand melletti, rövidke utcában egy 240 nm-es, valódi 2 generációs családi ház 531 nm-es telken.

Parkos, csendes környék, ahol valóban 5 perces sétatávolságban elérhető a Szentendrei HÉV megállója, valamint a 34-es és 134-es buszok megállói.
Az említett körön belül található a Csillagvár bevásárlóközpont, ALDI, LIDL, pékség, gyermekorvosi rendelő, óvoda és iskola.
A Duna-part kb. 750 m távolságban található.

A ház 1996-ban épült, a lehető legjobb minőségű anyagok felhasználásával, műszaki szempontból jó állapotú; esztétikai szempontból helyenként frissítésre szorul, mely első sorban a fa részek festését jelenti.

A ház építészeti stílusát a craftsman stílusú USA-beli családi házak inspirálták, melynek köszönhetően szabadon alakítható, tágas, természetes fényben fürdő terek; minőségi burkolatok jellemzik.
A falak 50 cm vastagok, új biztonsági ajtókat is kapott a ház. Az ablakok fa tokosak, dupla hőkamrásak. A két cirkó kazán mellett nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma található a földszinten és az emeleten.

Eredetileg két generációs háznak épült, azonban kialakítása miatt alkalmas két teljesen különálló lakás kialakítására.
Szintenként egy konyha, fürdőszoba, WC került kialakításra. A teljes földszinten igényes hidegburkolat, az emeleten a szobákban melegburkolat található.

A pinceszinten nagy méretű száraz, kert felől megközelíthető tároló található, a garázs pedig egy önálló, 32 nm-es melléképület. Utóbbi helyiségekben 380V áram csatlakozási lehetőség is van, gondolva jacuzzi, szolárium, vagy műhely-berendezések telepíthetőségére. A lapos tetős garázs lehetőséget nyújt napelemek telepítésére is.

A dupla garázson felül az udvarban további kettő, a ház előtti utcaszakaszon pedig 3 további autó parkolására van lehetőség.

Jelenleg az egyik legjobb ár-érték arányú vételi lehetőség Rómaifürdőn, nagyon nyugodt, biztonságos környéken; mégis közel a városközponthoz.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Plósz Enikő
+36 30 535