Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8901071

Duna House Óbuda

1219 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2014
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy gyönyörű, 322 m²-es, nagyon jó állapotban lévő, tégla építésű családi ház a festői szépségű Ürömhegyen, Budapest III. kerületében.

Az ingatlan 2014-ben magas minőségű alapanyagok felhasználásával épült, kivételes figyelmet fordítva a részletekre, hogy egyedi otthont teremtsen leendő tulajdonosainak.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy a budai hegyek lábánál egy igazi gyöngyszemre tehessen szert! Ha érdekli ez a különleges ajánlat, és szeretné megtekinteni ezt a kivételes otthont, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, hogy megbeszélhessük a részleteket és személyre szabottan bemutathassuk Önnek ezt a csodálatos ingatlant.

Ez a családi ház nem csak egy otthon, de egy befektetés is a nyugalom és a pihenés szigetére, ahol a minőségi életvitel minden szempontból garantált. A modern gépek és a kiváló állapotú épület garantálja, hogy az új tulajdonos sok időt és anyagi forrást megtakaríthasson a költözés után azonnal.

Az ingatlan kiváló elrendezéssel büszkélkedhet, amelybe a prémium konyhabútor is beletartozik, amellyel minden igényt kielégítő gasztronómiai élményeket varázsolhat otthonában.

A kertben megtalálható egy szaletli is, ami tökéletes helyszínt nyújt a családi és baráti összejöveteleknek. A medence gondoskodik a nyári hűsölésről, miközben a budai környezet magával ragadó panorámát nyújt.

A ház melegét gáz cirkó fűtés biztosítja, melyet a nyári hónapokban klíma egészít ki, így garantálva az állandó otthoni komfortot mind a négy évszakban. Az otthon fényárban fürdik, köszönhetően a nagy ablakoknak és kedvező tájolásának, mely napfényes belső tereket eredményez reggeltől estig.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Dr.Berecz Adrienn
+36 30 694