Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912291

-

500 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 3
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Erkély, terasz Terasz
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

II. kerület-III. kerület határán, a Szépvölgyi út mellett, a csendes Folyondár közben eladó ez a nemrégiben felújított, 2 hálószobás, gardróbszobás, kertkapcsolatos sorház.

FOR ENGLISH DESCRIPTION, PLEASE SCROLL DOWN.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, újszerű állapotban várja vevőit. A teljes ház koncepciózusan századközepi modern, ún. Mid-Century stílusban újult meg, amelynek jegyei mind a bútorzaton, mind a padlóburkolatokon megjelennek. Az ingatlant igényesen, saját részre újították meg, azonban külföldre költözés miatt eladóvá válik. A ház akár teljes berendezéssel, kiegészítőkkel és gépesítéssel eladó.


Az ingatlan egy sorházban található, 3 szintes, szinteltolásokkal jól elkülönülnek az életterek.


A földszintre érve előszoba található walk-in kabát gardróbbal, amely elegánsan elrejti a ruhákat. Ezen a szinten még egy kézmosós WC, ebédlő, nagy üvegfelületekkel rendelkező erkélyes nappali és egy dolgozószoba kapott helyet. Az erkély panorámás. Igény szerint az ebédlő és dolgozószobából könnyedén, kis munkával kialakítható egy 3. hálószoba is.



Az alsó szinten egy nagyméretű konyha kapott helyet, nagyméretű üveg tolóajtóval, kertkapcsolattal. A konyha mögött egy nagyméretű mosókonyha is található, mosó-szárítógéppel. Igény szerint ebből egy második, teljes értékű fürdőszoba kialakítható, minden kiállás rendelkezésre áll hozzá.


A felső szinten szinteltolással egy délnyugati, fényárban úszó hálószoba található, külön gardróbszobával továbbá a 2. hálószoba és a fürdőszoba kapott helyet. A lépcsőház valódi keményfából készült, a hidegburkolatok mind terazzók, különböző stílusban.


Az ingatlan hegyoldalon fekszik, délnyugati fekvésű, hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, fényárban úszik, felső két szintje panorámás a környező hegyekre a Duna irányába.


A ház előtt a kert közös használatú, azonban a sorház mindössze 4 ingatlanból áll. A 4 sorházi ingatlan egy összesen 1486 nm-es, rendkívül nagyméretű telken fekszik, amelyet 2 utca határol. Másik, gyalogos bejárata a Virág Benedek utcában található. Az épület a Daubner Cukrászda és a La Siesta lakópark fölött fekszik, erdős, fás, jó levegőjű területen.


A sorházhoz tartozik még egy további közel 1000 nm-es füves telekrész is, amely nagy részét a tulajdonosok 4 részre felosztottak, így saját még egy kertrész is található, ami ehhez a lakáshoz tartozik, külön megművelhető.



A házhoz nincs önálló garázs, azonban az utcában, közvetlenül a bejárat előtt lehet parkolni, mindig van hely. A jövőben esetlegesen lenne lehetőség a Virág Benedek utcai bejáratnál parkolóhelyek kialakítására.


Az ingatlan fűtését új, kondenzációs kombicirkó adja, azonban benapozottsága miatt kedvező a fűtés díja.

További kérdésekkel keressen bizalommal.


 


On the border of the 2nd district and the 3rd district, next to Szépvölgyi út, in the quiet Folyondár köz, this recently renovated, 2 bedroom, 1 and a half bathroom, terraced house with direct garden access is for sale.


 


The property has been completely renovated and is in like new condition. The whole house has been conceptually renovated in a Mid-Century Modern style, which is reflected in the furniture and flooring. The property has been tastefully renovated in its own right, but is for sale due to a move abroad. The house is for sale with or without full equipment, accessories and machinery.


The property is located in a row house, 3 floors, with well separated living spaces.


Upon reaching the ground floor, there is an entrance hall with walk-in coat closet that elegantly conceals jackets. On this level there is also a toilet with wash basin, a dining room, a living room with a balcony with large glass surfaces and a study. The balcony has a panoramic view. If required, the dining room and study can easily be converted into a 3rd bedroom with a little work.


 


On the lower level there is a spacious kitchen with large sliding glass doors and garden access. Behind the kitchen is a generous laundry room with washer dryer. If required, this can be converted into a second full bathroom, with all the plumbing available.


The upper level has a southwest-facing, sun-filled bedroom with a separate walk-in closet, a 2nd bedroom and bathroom. The staircase is made of real hardwood, the tiling is all terrazzo in different styles.


The property is situated on a hillside, south-west facing, with huge glass surfaces, bathed in sunlight, the upper two levels have panoramic views of the surrounding mountains towards the river Danube.


The garden in front of the house is shared, however the row house consists of only 4 properties. The 4 row houses are situated on a very large plot of land of 1486 sqm, bordered by two streets. The other pedestrian entrance is located on Virág Benedek utca. The building is located above the famous Daubner Confectionery and the La Siesta residential complex, in a wooded, wooded, well-aired area.


The terraced house also includes an additional 1000 sqm plot, which the owners have divided into 4 parts, so there is also a garden part of its own, which belongs to this apartment, which can be cultivated separately.


 


There is no separate garage for the property, but there is always parking space in the street, directly in front of the entrance. In the future, there could be a possibility to create parking spaces at the entrance on Benedek Floral Street.


The property is heated by a new, modern, condensing combi boiler.


Private English-language schools are easily accessible from this location.


Please contact me with any further questions.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Weitzel Group kft

+06 70 775