Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8923489

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

869 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2020
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KÜLÖNLEGES MINIMALISTA STÍLUSÚ, PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ A II. KERÜLETBEN!

Budaliget és a Máriaremetei út vonzásában eladó egy lenyűgöző, kétszintes, önálló családi ház, amely egy 869 nm-es, összközműves telken helyezkedik el. Az ingatlan 230 nm-es alapterületen, átgondolt tervezéssel, egyedi megoldásokkal, modern és letisztult stílusban épült meg, hogy minden igényt kielégítsen.

A házba egy impozáns, átriumos előtéren keresztül léphetünk be, amely a tágas nappaliba vezet, amit egylégtérben alakítottak ki a konyhával és az étkezővel. A földszinten található a szülői háló, saját gardróbbal és fürdőszobával, továbbá egy vendég mosdó és háztartási helyiség is helyet kapott ezen a szinten.

Az emeletre egy stílusos, nyitott lépcsőház vezet, ahol két különálló lakosztály található, mindegyik saját fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik. A lakosztályokhoz egy 32 nm-es, panorámás terasz tartozik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a kertre és a környező hegyekre.

EXTRÁK, AMIKET ÉRDEMES MEGEMLÍTENI:

8x4 méteres fűthető kültéri medence, amely külön hőszivattyúval működik
Kamera- és riasztórendszer távfelügyeleti kapcsolattal
Elektromos kapunyitás a kényelmes bejárásért
Intelligens otthonrendszer, amely modern kényelmet biztosít
Energiatekerékos DAIKIN hőszivattyú, amely padlófűtést és mennyezeti hűtést is biztosít, így a fenntartási költségek alacsonyak

Az ingatlan H-tarifás rendszerrel üzemel, így az energiahatékonysága kiemelkedően jó, ideális választás a hosszú távú, gazdaságos otthonkeresők számára.

Kiváló lokáció: Francia iskola, sportpálya, Gyarmati Dezső Uszoda, Klebelsberg Kunó általános iskola és gimnázium, valamint a Széphalom bevásárlóközpont mind gyalogosan elérhetőek. További nemzetközi iskolák, mint az Amerikai iskola Nagykovácsiban vagy a SEK Spanyol iskola a Hűvösvölgyi úton, mindössze 10 perc autóval.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Jöjjön el, nézze meg, és garantáltan beleszeret! Az ingatlan rövid határidőn belül költözhető!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Farkas Éva
+36 20 805