Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908600

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

782 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 3
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1988
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

BUDALIGET, II/A. KERÜLET, FRANCIAISKOLA KÖZELÉBEN ELADÓ CSALÁDI HÁZ, 782 NM-ES TELEKKEL, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOT, NAPPALI+5 HÁLÓ, DUPLA KOMFORT, JÓ KÖZLEKEDÉSSEL!Eladásra kínálunk a 2. kerület II/A részén, egy pár éve teljeskörűen felújított, nagyon szép állapotban lévő, rendkívül világos, 210 nm-es, 3 szintes családi házat.
A ház egy 782 nm-es gondozott, parkosított ősfás telken helyezkedik el, csendes családi házas környezetben távol a város zajától.

Remek elosztásának köszönhetően egy nagyobb család is megtalálhatja itt ÁLMAI OTTHONÁT.
Az első szinten található a bejárat, illetve 2 db garázs is, ahonnan szintén közvetlen bejárat van a házba, továbbá kialakításra került még egy fitness, szauna és egy + tároló/gardrób helyiség.
A 2. szinten került kialakításra a konyha étkezővel és kamrával, továbbá itt található a tágas világos nappali, ahonnan közvetlen kiléphetünk a csodás teraszunkra, ahol élvezhetjük a friss levegőt és a természet közelségét.
Ezen a szinten még találhatunk egy dolgozó szobát, egy fürdőt és egy külön toalettet.
Végül a 3. szinten helyezkedik el a 4 hálószoba, egy kádas fürdőszoba, külön toalett és egy mosókonyha. A teljeskörű felújítás során nemcsak a belső és külső esztétika felújítás volt fontos a tulajdonosok számára, hanem a műszaki és az energetikai szempontok is.
Ekkor került kialakításra a 15 cm-es falszigetelés, tetőszigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés. A fűtés kombi gázcirkóval megoldott.
Egyéb extrák: Kandalló, elektromos kapu, elektromos garázs ajtó Hörmann, biztonsági ajtó, 2 garázs, kerti kisház, térkő, szauna, fitness, 2 vízóra (locsoló külön), ipari áram, kerti faház 8 nm, térkő. Igény esetén a teljes berendezés marad, ez külön megegyezés tárgyát képezi. Tömegközlekedés 3 perc sétára található!
Kellemes miliő, fantasztikus friss levegő budai környezetben, várom megtisztelő hívását! M285865

Térkép

A hirdető elérhetősége

Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda

Birkás Dóra
+36 70 401