Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911435

Ingatlanpáholy

955 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budaörs kertvárosi részén, hatalmas zöld kerttel rendelkező, 3 szobás családi ház eladó!

Kifejezetten ajánlom olyan családosoknak, illetve pároknak, akiknek fontos a saját kert megléte, a kertvárosi életérzés, ugyanakkor a jó közlekedés sem utolsó szempont.

- Budaörs, Kamaraerdő
- 955 nm telek
- br. 120 nm lakótér
- három külön nyíló, nagy szoba
- egy állásos garázs
- tágas mosókonyha

LOKÁCIÓ
Az ingatlan Budaörsön, Kamaraerdőben található, csendes, kertvárosi övezetben. A természetet kedvelők számára jó hír, hogy rengeteg szabadtéri lehetőség közül válogathatnak, legyen szó kutyasétáltatásról vagy hétvégi kirándulásról, lesz hova menni a környéken. Emellett autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető az ingatlan, hiszen az M0 és az M1/M7 autópályák hamar elérhetőek, de a 87 és 287-es buszok Budaörs központjába és a Kelenföldi csomópontra is gyors eljutást biztosítanak.

HÁZ
Az 1980-as években épült családi ház élhető méretű, tágas szobákkal rendelkezik, a két hálószoba 21 m2 és 17 m2 alapterületűek, továbbá beépített szekrényekkel rendelkeznek, míg a nappali 21 m2-es. A konyha és az étkező egy helyiségben kapott helyet, ebből nyílik egy praktikus spájz. A fürdőszoba bidével és zuhanyzóval felszerelt, míg a WC külön helyiségben található. Az ingatlan alsó, szuterén szintjén kapott helyet az egyállásos garázs (18 m2) és egy nagy mosókonyha. A legfelső, tetőtéri szint kívülről, létrával közelíthető meg jelenleg, teljesen üres.

Időszakos felújítások történtek az ingatlanban az elmúlt években, így 3 éve új burkolatot kapott a fürdőszoba, ekkor került kialakításra a jelenlegi zuhanyzó is. A szobákban lévő parketták szintén ekkor újultak meg. Összességében az ingatlan lakható állapotú, ugyanakkor egy saját ízlés szerinti felújítással igazi álomotthon varázsolható belőle.

TELEK
A telek 955 nm-es, melynek az első traktusában, szabadonálló beépítéssel kapott helyet a ház. A ház elhelyezésének köszönhetően azon túl, hogy az utcafront felé is szép zöld kertrész került kialakításra, a hátsó, nagyobb kertrész lehetőséget biztosít, hogy kiszakadjunk a hétköznapi rohanásból. Sütögetések, baráti összejövetelek, vagy csak kiélni a növények és kertészkedés iránti szeretetet, mindenre van mód.

MŰSZAKI TARTALOM
A termosztáttal szabályozható fűtés, a garázsban telepített FÉG gázkazán segítségével valósul meg, amely radiátorokon keresztül adja le a hőt. Meleg vízről villanybojler gondoskodik.
Elektromosan nyitható a kertkapu és a garázskapu. Telepített öntözőrendszer szintén kiépítésre került a telken.
A padlástérben kőzetgyapot szigetelés lett lerakva.

Az alaprajz tájékoztató jellegű.
Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Független hiteltanácsadásban és jogi képviseletben is tudok segíteni.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ingatlanpáholy

Osztrogonácz András
+36 20 298