Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904055

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

626 m2
ALAPTERÜLET
9
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budakeszi kedvelt kertvárosi részén, csendes utcában vált eladóvá ez az akár 3 generáció együttélésére is alkalmas családi ház. Pár perc sétával elérhető a tömegközlekedés, üzletek, gyógyszertár, stb. Az utca aszfaltozott, közvilágítással rendelkező, az ingatlan összközműves.
A főépület 3 szintjén 340nm lakótér van, a különálló kis ház plusz 40nm. A földszint és az emelet külön bejáraton is megközelíthető. A földszinten tágas nappali, háló, konyha, étkező, fürdő, kamra, mosókonyha, tároló, közlekedő alkotja a 135 nm lakóteret. Az emeleten impozáns nappali (65nm!), 2 szoba, konyha, fürdő, közlekedő adja ki ezt a területet. A tetőtérben a 2 szoba, gardrób, közlekedő mellett hatalmas (32nm!) terasz nyújt lakóteret. A kis házban 2 szoba, konyha, zuhanyzó, és műhely rész teszi ki a 44 nm életteret.
A ház állapota a folyamatos felújításoknak, állagmegóvásnak köszönhetően jó, inkább csak esztétikai frissítést igényel. Rezsi költsége - méreteihez képest - kedvező, szinte mindenhol új nyílászárók, új cirkó.
Épített medence, élhető méretű telek, utcai parkoló 2 autónak + udvari beálló 2 autónak.
Hangulatos, igényes, remek elosztású, tágas ház. Akár nagyobb család számára, kényelmes lakhatásra, akár több generáció zavartalan együttélésére, akár befektető számára (társasház kialakítására is) ideális lehetőség.
M288342
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495