Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900716

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

563 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1981
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

BUDAKESZIN ELADÓ 2 GENERÁCIÓNAK IS ALKALMAS 4 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ!!!

Karbantartott 80-as években épült tégla ház, 3 szintes kialakítással, 584 nm ősfás, gondozott, összközműves telken.
A földszinten garázs, műhely és fáskamra került kialakításra. Itt található a vegyestüzelésű kazán, de ezen kívül gáz-cirkó fűtés is rendelkezésre áll.
Az első lakószinten 2 tágas szoba található, melyek jelenleg egybenyitottak, de külön bejárattal is rendelkeznek. Az egyik szobából tudunk kilépni a 9 nm-es teraszra, és innen juthatunk fel a tetőtéri lakrészbe is. Ezen a szinten van egy konyha étkezővel, melyhez egy kis spejz is tartozik, valamint külön helyiségben WC és fürdőszoba.
A tetőréri szint külső lépcsőn is megközelíthető, így teljesen elszeparálható a lenti lakrésztől. Itt 2 szoba , egy külön WC és zuhanyzó található, valamint egy kis étkezőrész, amiből kis konyha kialakítható.
Az egyik szobához itt is tartozik egy 9 nm-es loggia.
Közművek szempontjából összközműves, 2db vízórával rendelkezik, ebből az egyik locsolásra szolgál, így nem tartozik hozzá csatornadíj.
Közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik, néhány perc sétára a buszmegállótól.
Hitelre, CSOK+-ra alkalmas az ingatlan!
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.
M288855

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hegedűs Tibor
+36 70 329