Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899470

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

1075 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1973
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok Békés vármegyében, Füzesgyarmattól 20 km-re, Karcagtól 15 km-re, az épülő M4-es-től 15 km-re, Bucsa csendes részén, egy azonnal költözhető beton alapra épült, tégla falazatú, cserép tetőfedésű családi házat. Az ingatlan hasznos alapterülete 69,6 nm, melyben kialakításra került 2 tágas szoba, előszoba, fürdőszoba, külön wc, konyha, étkező, közlekedő, kamra, valamint padlásfeljáró helység. (Alaprajz a képek között!) Az otthon melegéről házközponti fűtés vegyes- és gázkazán gondoskodnak. Homlokzata és nyílászárói is hőszigeteltek. A házhoz tartozik egy 12 nm-es melléképület és további gazdasági épület, mely alkalmas akár haszonállatok tartására is.
A telek 1075 nm-es, ami kiválló lehetőség egy családi bográcsolásra, grillezésre, kissebb összejövetelekhez, akár gazdálkodásra vagy konyhakert kialakítására.
A településen minden megtalálható ami a hétköznapokhoz kell és fontos.
A szomszéd városokban termál és strandfürdő is elérhető, ami így kellemes kikapcsolódás lehet a családnak. A település határában folyó Hortobágy-Berettyó kirándulási és horgászati helyül is szolgálhat.

Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal költözhető!

Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Jöjjön el és tekintse meg személyesen. A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

Szőke Sándor
+36 20 220