Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908160

Komplex Ingatlan

909 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1991
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A Komplex Ingatlaniroda megvételre kínál Bőny csendes, szép utcájában egy igazán gyönyörű környezetben lévő, többgenerációs nagy méretű családi lakóházat. Amennyiben egy nyugodt, tágas otthont szeretne, ahol szó szerint körül öleli a természet, jó helyen jár. Az ingatlan közvetlenül erdő mellett található, a kilátás szép, természetes zöldövezetre néz, a legnagyobb háttérzaj itt a nyugtató madár csicsergés.

Az épület 30 éve épült, tégla szerkezettel, szintenként kb 90 m2 hasznos alapterülettel.Nyílászárók fából vannak, jól működnek.
Jelenlegi tulajdonosa egyedül él egy ekkora házban, s ez is az oka, hogy van olyan része a háznak ami befejezésre vár ( egy két helyiség padló burkolata ). Fűtése ma már szinte szokatlannak számít, de cserépkályhákkal van megoldva.
Az egész épület alatt pince van, ami jelenleg részben borospince, részben garázs és tároló helyiségek. Érdekessége lehet az ingatlannak, hogy vásárolható az ingatlanhoz egy terület az erdőben (1-2 perc sétára a háztól), ami szőlővel volt betelepítve.

Az ingatlan vételára: 53.000.000 Ft

Ha felkeltette ez a hirdetés az érdeklődését vagy további kérdései vannak, akkor keressen bizalommal. Irodánk készséggel segít hitel, támogatások díjmentes ügyintézésében is.

Kun Réka Lilla
Telefonszám:
E-mail cím:
Komplex Ingatlaniroda

Térkép

A hirdető elérhetősége

Komplex Ingatlan

Kun Réka Lilla
+36 30 115