Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917219

Duna House Óbuda

778 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Boldog település a Zagyva és a Galga folyók között, három vármegye (Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest) találkozásánál, Hatvantól 9 km-re fekszik. Az M3-as autópályán keresztül Budapest 1 órán belül elérhető.

5 km-en belül található Jászfényszaru, ami évek óta kiemelten fejlődő terület, több, mint 10 éve indult már a hatalmas ipari park fejlesztése, így munkalehetőség bőven van a környéken. Jászberény ami a jászság központja, 18 km-re található, szintén remek munkalehetőségekkel, több középiskolával és főiskolával.

Ez a boldogi családi ház sokféleképpen alakítható, illetve több célra használható.
A 778 nm-es telken, az 1980-as években épült, szinteltolásos, nettó120 nm-es, bruttó kb. 200 nm, jelenleg 5 szobás ház szinte bármilyen tevékenységre alkalmas. Több generációnak, vállalkozásnak tökéletes választás. A ház átlagos állapotú, viszont a gépészet korszerűsítve lett, (víz, villany és fűtésrendszer cserélve, újak a radiátorok is) ezáltal a felújítási költséget drasztikusan lecsökkentve. Az új tulajdonos igény szerint esztétikai felújításokkal, burkolat és nyílászáró cserékkel a saját ízlése szerint tudja majd alakítani.
Az ingatlanban továbbá kiépítve már a riasztó, kamera rendszer és hűtő-fűtő klíma. Minden bejárati ajtó cserélve lett, a tető mostanság kapott új minőségi olasz zsindely borítást, még 20 év garanciával.
Azonnal költözhető, tehermentes!

Amennyiben kérdése van, vagy szívesen megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Boes Nikoletta
+36 30 936