Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904150

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

1164 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2019
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A Dombóvári Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 159204-es számon nyílvántartott ingatlanát. Somogy megye szívében a Balaton déli partjától (déli irányban) 30 km-re Böhönye településen található családi ház eladó, mely panzióként is üzemeltethető. Az ingatlanban 7 szoba került kialakításra, minden szobában fürdő is található, tusoló vagy kád, wc, kézmosó. A földszinten 3 hálószoba, a tetőtérben 4 szoba van, ebből 2 nagy szobához erkékély is kapcsolódik . Az ingatlan belső részében a szintek közötti lépcsőház fa és kovácsoltvas korlátot kapott. Az alagsorban alakították ki a konyhát, az étkezőt, valamint a tároló helységeket. A ház fűtését és melegvíz ellátását külön kazánházban elhelyezett számítógép által is vezérelt energiatakarékos modern gázkazán biztosítja. A szobákban klíma berendezés került felhelyezésre, valamint a fűtés minden szobában külön szabályozható. A földszinten 2 db terasz került kialakításra az épület utcai és udvari részén. Az épület mellett dupla garázs található melyhez térburkolattal borított megközelítéssel. A kert füves részén automata öntözőberendezést alakítottak ki, mely telefonról is vezérelhető. Az ingatlan teljes részben riasztóval ellátott, mely a rendőrséghez is bekötésre került.

- 7 db szoba 14-25 m2-ig került kialakításra. tetőtérben 4 szoba, földszinten 3 szoba.

- alagsorban konyha, ebédlő, tároló helységek valamint a kazánház került kialakításra.

- az épület földszinti része akadélymentesített.

- építési mód tégla, külső szigetelés (8 cm Nikecell) tető cseréppel fedett

Az épület homlokzatát boltíves nyílászárók teszik egyedivé. A telek teljes mértékben bekerített, tuja sorral védett. A főbejáraton kívül az alagsori tárolók, valamint a konyhához kapcsolódó kamra külön bejárattal megközelíthető, segítve ezzel a nagyobb bevásárlás utáni pakolást.

Az ingatlan nagy családok részére, összeköltözőkne, valamint vállakozás céljára is alkalmas.

Amennyiben a 159204-es számú családi ház vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette

érdeklődését, hívjon bizalommal.

A családi ház vásárlásához kedvező kamatozású hitel is igényelhető, amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll rendelkezésére. Személyre szabott hitellehetőségekért keresse irodánkat.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Dr. Sári János
+36 30 729