Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921744

Mirage Immobile Kft.

928 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2012
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Figyelem! Egyedülálló lehetőség Biatorbágyon, EGYSZINTES családiház, két állásos garázzsal, nagy telekkel, nagy terasszal, pincével - Füzes város részén várja új tulajdonosát!

Ha egy hangulatos, jól átgondolt, élhető házat keres akkor ne keressen tovább!

Eladásra kínálunk Biatorbágyon egy gyönyörű családi házat, mely összesen 181nm, továbbá 35nm terasz és a telek mérete 923nm.

A családi ház 2012-ben épült teljesen újjá, az eredeti házat teljesen visszabontották, újra tervezték és hozzáépítettek, így kialakítva a mostani állapotot , melynek tulajdonságai: 147nm alapterületű a ház, amihez tartozik egy 34nm-es garázs, két állásos kocsi beállási lehetőséggel. Továbbá egy 40nm-es boltíves pince.

A ház új tetőszerkezetet és külső szigetelést is kapott, így nagyon kedvező a fenntartási költsége.

Az átlátható terek, kényelmesen, jól fenntarthatóan élhető házméret, nagy teljes méretű telek, a beállt parkosított kert jó minőségű életteret biztosít.

Megtalálható a napos nappali-étkező-konyha mellett 5 külön bejáratú szoba, egy nagy fürdő szoba, plusz egy külön bejáratú mosdó-WC, kamra és mosókonyha.

A ház szinte összes ablakán panoráma kilátás nyílik a csodálatos kerti részre, amiben mindennap gyönyörködhetünk.

A beépített konyha, gépekkel a vételár részét képezik, a hűtő kivételével.

A berendezésről:

Electrolux nagyméretű gázfőzőlap kerámialappal, amely 5 főzőzónával rendelkezik és 74 cm széles.
A középső főzőfelületen egy WOK égő található, melynek lényegesen nagyobb a hőleadása, így gyorsabban elkészíthető benne akár több személy részére is az étel. Praktikus amikor vendégeket várunk. A beépített elektromos szikragyújtás megkönnyíti a gázláng begyújtását. A főzőlap robosztus öntöttvas edénytartó ráccsal van ellátva.

Nagy méretű modern Electrolux páraelszívó is beépítésre került, amely egy A energiaosztályú készülék, ami kürtös kialakítással rendelkezik.

Breeze funkcióval is rendelkezik, mely egy utószellőztetést jelent, a főzés befejezése után még elszívja a megmaradt szagokat, majd automatikusan lekapcsol. Kiváló az amerikai konyhás nappali kialakítás szempontjából, hiszen a konyhában főzött ételek illata nem sokáig marad a nappalinkban.

A házban padlófűtés és radiátor gondoskodik a melegről, amely gázkazánról üzemel. A ház jó szigetelésének és benapozottságának köszönhetően a fogyasztás az alacsony elszámolású tarifa keretein belül marad.

Nyáron pedig 4 légkondicionáló gondoskodik a kellemes hűtésről. Mindegyik légkondicionáló alkalmas fűtésre is.

A garázs elektromos garázsajtóval rendelkezik, illetve elektromos kapu előkészítés is tartozik a kerítéshez.

Emellett minden bevásárlási lehetőség elérhető a közelben, a MOM park 18 perc alatt érhető el kocsival. Számos óvoda, általános iskola, az új gimnázium családosok részére ideális választást jelent.

A ház tehermentes, egyeztetés szerint még az idén költözhető.

Jöjjön el, szeressen bele!

További információért hívjon!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Mirage Immobile Kft.

Nidal Ádám
+36 30 474