Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913440

-

800 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • Építés éve 1990
  • Fűtés Elektromos
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakható külterületi ingatlan Szolnoktól 4 km-re!


Csendes környezetben, mindössze 4 km-re Szolnoktól, eladó egy lakható, külterületi ingatlan, amelybe be lehet jelentkezni. Az ingatlan 800 nm-es telken helyezkedik el, rendezett udvarral, gyümölcsfákkal és konyhakerttel.


Az alsó szint 31 nm-es, amely tartalmaz egy fürdőt, külön WC-t, konyhát és nappalit. Az alsó szint alatt egy 12 nm-es pince található, ahol a házi vízmű van elhelyezve. A tetőtér egyterű hálószoba, amely szigetelt és műanyag nyílászárókkal felszerelt. A hűtést és fűtést energiatakarékos klíma biztosítja, de a házban egy 5 téglás kémény is ki van építve, így kandallóval is fűthető.


Az udvaron több tároló és egy félig nyitott kocsibeálló található. A telek körbekerített, rendezett, és mindössze 50 méterre van egy horgászati lehetőség. Az M4-es autópálya felhajtója 4 km-re, a főút pedig 100 méterre található. A legközelebbi buszmegálló 400 méterre van, és rendszeres buszjáratok közlekednek.


 Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, mégis közel a városhoz. A környék kiváló lehetőségeket kínál a természetkedvelőknek, hiszen a közeli horgászati lehetőség és a rendezett kert tökéletes kikapcsolódást biztosít. Az M4-es autópálya közelsége pedig gyors és kényelmes közlekedést tesz lehetővé, így a város elérhetősége is kiváló. A rendszeres buszjáratoknak köszönhetően a tömegközlekedés is könnyen elérhető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy ilyen különleges helyen élhessen!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Csikó Sándor

+36 20 336