Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8923151

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

3297 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó családi ház Berzéken ? Nagy telekkel és sok lehetőséggel!

Eladásra kínálunk Berzék csendes, rendezett részén egy 95 m?-es, 3 szobás, önálló családi házat, amely egy hatalmas, 3410 m?-es telken helyezkedik el. A ház szilikátból épült, a tetejét hullámpala fedi, a tetőtér igény szerint beépíthető.
Az ingatlan elrendezése praktikus és kényelmes: 3 különálló szoba, konyha étkezővel, spájz, fürdőszoba és külön WC található benne. Az előszoba széles, tágas, így kényelmes közlekedést biztosít. A ház alatt egy garázs és egy száraz pince kapott helyet, amely további tárolási lehetőségeket kínál. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik, de a házban konvektorok is vannak, így az otthon melege biztosított télen is.
A hatalmas telek rengeteg lehetőséget nyújt kertészkedésre, állattartásra vagy akár további építkezésre. A telken több melléképület is található, melyek egyike nagyon jó klímájú, zöldség és gyümölcs vagy akár bor tárolására alkalmas pincével rendelkezik.
Miskolc és Tiszaújváros könnyen elérhető, jó a buszközlekedés, bölcsőde, óvoda és iskola, orvosi rendelő található a településen.
Az ingatlan a vételár teljes kifizetését követően azonnal költözhető. FALUSI CSOK jelenleg nem igényelhető a településen, babaváró, jelzáloghitel felvehető a kifizetéshez, ennek ügyintézésében és tanácsadásban ingyenesen áll irodánk kiváló pénzügyi szakembere a vevőink rendelkezésére.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ha nagy méretű telekkel rendelkező, stabil szerkezetű családi házat keres, amelyhez melléképület, pince és garázs is tartozik, akkor ez az ingatlan ideális választás lehet!
Érdeklődés esetén hívjon bizalommal!

17500000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Kovács Emese
+36 70 637