Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898385

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

914 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2007
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Berzék, Miskolctól mindössze 20 km-re, a csendes és zöldövezeti Berzéken kínáljuk eladásra ezt a 2006-ban épült, 3 szobás családi házat. A tégla építésű ingatlan kiváló alapot nyújt egy olyan otthon kialakításához, ahol a család minden tagja megtalálja számítását.
A ház tágas szobái, praktikus elosztása és a hozzá tartozó kert lehetőséget adnak arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki álmaid otthonát. Az otthon melegét konvektorok adják, a fürdőszobában villanybojler szolgáltatja a melegvizet. Az étkezőben stílusos cserépkályha járul hozzá komfortérzetünk fokozásához.
A felújítás során szabad kezet kap, hogy egyedi stílust teremtsen és olyan környezetet alakítson ki, ahol jól érezheti magát. A közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, könyvtár, valamint élelmiszerüzlet is elérhető.
Figyelmébe ajánlom a virtuális sétát, amivel könnyedén körbejárhatja az ingatlant. Vevőink rendelkezésére állunk finanszírozási kérdésekben is OTP banki hátterünkkel! Kérem, tekintse meg, virtuális sétámat is. Hívása során kérem hivatkozzon az M286490 referenciaszámra!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Csantavéri Krisztián
+36 30 676