Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8924267

Városi Ingatlaniroda

406 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1973
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Azonnal bírtokba vehető ház ***
A bihari térség központjában, Berettyóújfaluban eladó és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ egy 75 m2-es lakótérrel rendelkező, A+-os energetikai besorolású családi ház 406 m²-es telekkel, amely ideális otthont biztosít egy család számára. A napelemnek köszönhetően alacsony fenntartási költségekkel lehet számolni. Az ingatlan külsőleg rendezett, de belső állapotát tekintve felújítandó, az új tulajdonosa CSOK-PLUSZ-ra is megvásárolhatja, és igény szerint alakíthatja.

A HÁZRÓL:
Az ingatlanban 3 hálószoba, étkező-konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel és egy külön bejárattal rendelkező tároló és pince, valamint egy 15 m2-es fedett terasz található.
A dél-nyugati tájolású ingatlan helyiségei a közlekedőből érhetők el, balra az utcai 2 szoba, jobbra pedig a tároló és fürdőszoba található. Az étkezőkonyha a bejárattal szemben található, amelyből további egy szoba nyílik. A terek világosak és szellősek. Az udvari szoba határos a 15 m2-es fedett terasszal, amely átalakítható egy nappali-terasz közvetlen kapcsolatra is. A telek hátsó részében a teraszról közelíthető meg egy hobbiszoba, amely önálló lakrésznek is alkalmas, ebből a helyiségből érhető el a jelenleg tárolónak használt kazánház és pince.
Az udvar több tárolási lehetőséget rejt magában a fedett területnek köszönhetően, ami több gépkocsi beállását, vagy más eszközök tárolását is lehetővé teszi. A háztól elkülönítve található egy garázs is, amelyet az utcáról lehet megközelíteni.
MŰSZAKI ÁLLAPOT:
Az ingatlan műszaki állapota jó, a belső állapota javításokkal és festéssel modern otthonná tehető. A kádár kocka jellegű ház 1973-ban épült, majd 1985-ben bővítették plusz egy szobával, illetve egyéb helyiségekkel. A családi ház beton alapra épült téglafalazatból áll, amit 15 cm-es hőszigetelés tesz energetikailag korszerűbbé. A hozzáépítés szilikátból történt, ugyancsak 15 cm-es hőszigeteléssel.
A fűtés korszerűsítésére 2002-ben került sor, a meleget radiátoros hőleadókkal JUNKERS típusú gázkazán biztosítja, emellett elektromos fűtésre is van lehetőség. Az ingatlan energia ellátását NAPELEM rendszer biztosítja, amellyel lényegesen csökkenthetők a fenntartási költségek. A szobákban és az étkezőben KLÍMA gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, ezenkívül a két szobát egy díszes cserépkályha köti össze, ami igény szerint kandallónak is átalakítható.
A bejárati ajtó és az utcafronti ablakok, valamint az étkező ablak cseréje megtörtént 2 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászáróra. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház első két szobájában a sokak által kedvelt hajópadló található, amely egy szép felújítást követően különleges hangulatot adhat az új tulajdonsának. A harmadik szoba laminált padlóval burkolt, a hidegburkolatok az egész házban egységesek.
A kert az utcával határos, jelenleg növényektől mentes, azonban számtalan lehetőséget nyújt egy igazi pihenőrész kialakítására. Aki pedig kertészkedni szeretne, magas ágyásokkal tudja a család zöldség igényét megteremteni.
A KÖRNYÉK és KÖRNYEZET:
Az ingatlan rendezett, családi házas övezetben található, a városközponttól mindössze 800 méterre, így gyalogosan és autóval is könnyen elérhető. Infrastrukturális ellátottsága kiváló, hiszen néhány perces sétával elérhetők a fontosabb létesítmények, üzletek, valamint a távolsági buszmegálló is. Az utca aszfaltozott, átmenő forgalomtól mentes, csendes környék, a közelben új és felújított házakkal.
Berettyóújfalu Magyarország Észak Alföldi régiójában fekvő kisváros 16 ezer lakossal. Debrecen közelsége, a város kedvező fekvése és az itt élő emberek szorgalma nyomán a Bihari térség gazdasági-, kulturális-, egészségügyi-, és oktatási központjává vált, az iskoláiban közel négyezer diák tanul. Debrecennel közvetlen kapcsolatot biztosít az M35-M4 autópálya, ami lehetővé teszi 25 perc alatt a megyeszékhely elérését. A város a jelenlegi magyar-román határtól 25 km-re, a 42-es és a 47-es főút mentén fekszik, a főváros az M3-as autópályán keresztül érhető el.
Olyan családok számára ajánljuk ezt az ingatlant, akiknek fontos a kisvárosi életérzés, nyugodt környezet, ugyanakkor nem riadnak vissza egy lehetőségekkel teli ingatlan szépítésétől.
Az ingatlan per-teher és igénymentes.
Nézze meg élőben is az ingatlant, tapasztalja meg azt az életérzést, amit egy kisvárosi ingatlan nyújthat az Ön számára! Egyeztessünk időpontot, keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Városi Ingatlaniroda

Gorzsás Zsuzsanna
+36 70 708