Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913292

Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

863 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1995
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó felújított családi ház Berettyószentmárton csendes, jól megközelíthető részén!

Ez a 96 m2-es, 3 szobás családi ház tágas nappalival és beépített bútorokkal felszerelt konyhával tökéletes választás családok számára. A ház klímával felszerelt, így a nyári melegben is komfortos marad. A kiépített biztonsági kamera rendszer pedig extra biztonságot nyújt az ott élőknek. A 863 m2-es rendezett telek új kerítéssel, elektromos kapuval biztosítja az Ön nyugalmát és biztonságát. A telken található egy 35 m2-es zárt garázs, két fedett tároló, egy 30 m2-es filagória, ami ideális helyszíne lehet családi vagy baráti összejöveteleknek, valamint egy 11 m2-es fedett terasz.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: óvoda, iskola, kertészet, benzinkút, autómosó, gyógyszertár, pékség, vegyesboltok mind a közelben találhatók, így minden fontos intézmény könnyen elérhető.

A közelben helyezkedik el a morotva liget is ami, számtalan lehetőséget nyújt a kikapcsolódni vágyóknak, mint pl. bobkart pálya, futópálya, játszótér, spinning és konditerem, squash, télen jégpálya. A Berettyópart ezen részén aszfaltozott és betonozott út található, ami remek lehetőség kerékpározásra, futásra.

Ez az ingatlan mindent biztosít, ami egy kényelmes és nyugodt élethez szükséges.

Érdeklődjön még ma, és ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

A hirdetésben tervezett látványképek is meg vannak jelenítve, hogy segítsenek a végleges megjelenés pontosabb elképzelésében!

További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Mester Tibor
+36 20 806