Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8885243

Marika Ingatlan - és Hiteliroda

850 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Partneri kínálatból!


 


Békéscsaba- Békekertek városrészén 205 m2-es magas készültségi állapotban lévő porotherm tégla falazatú családi ház eladó!
Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, 3 laminált lappal burkolt szoba, az egyikhez gardrób is tartozik, előszoba, közlekedő, toalett, 2 fürdőszoba, melyből az egyikben szintén van egy toalett, spájz, mosókonyha, közlekedő, és két autó számára padlófűtéses garázs, amely Hörmann elektromos bluetooth-os kapuval rendelkezik. A nyílászárók 3 rétegűek, 7 kamrásak, az összes ablak elektromos redőnnyel felszerelt. Az ingatlan falai 15 cm-es, a födém 30 cm-es hőszigetelést kapott. Fűtése gázkazánról üzemeltetett padlófűtés az összes helyiségben, melegvíz ellátását gázbojler biztosítja.Villamoshálózata 3x20A. . A nappaliból nyílik egy 40 m2-es terasz, amely a gardróbos szobából szintén megközelíthető, de a bejárat előtt is 10 m2-es fedett terasz kapott helyet. Az udvar egy része térkővel burkolt, melynek lerakása már folyamatban van. A ház mellet végig, szintén térkővel burkolt járda készül. A kamerák és a riasztórendszer elő van készítve. A párkányok gyártás alatt vannak.
A járólapok, csempék kiválasztása a vevőre vár, melynek lerakását az eladó vállalja, csak úgy mint a már meglévő belső nyílászárók behelyezését is, amelyet a vételár már tartalmaz.
Az ingatlan környezete csendes, a belváros könnyen megközelíthető.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Marika Ingatlan - és Hiteliroda

Madarász Marika
+36 30 695