Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916245

OTP Ingatlanpont Csongrád

1060 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1974
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*FELÚJÍTOTT BELVÁROS KÖZELI CSALÁDI HÁZ ELADÓ ? IDEÁLIS VÁLASZTÁS MINDEN KOROSZTÁLYNAK!*

Békés vármegye, Békéscsaba CSALÁDI HÁZAS övezetében található ez a jó elrendezésű, tégla építésű, 89 m? alapterületű családi ház, 1060 m2 telekkel, zárható garázzsal, mely most az Öné lehet! E különleges, felújított ház igazán jó választás családok részére.

*ELRENDEZÉS:* A lakóingatlan 3 szobát, előszobát, konyha-étkezőt, kádas fürdőszobát WC-vel, 2 kamrát, nyári konyhát, közlekedőt, és egy fedett teraszt tartalmaz, amely ideális a pihenésre és a mindennapi teendők kényelmes végzésére.

*KÉNYELEM:* A lakás fűtéséről GÁZ-CIRKÓ RENDSZER gondoskodik, radiátoros hő leadással, mely biztosítja a kellemes meleget még a hideg hónapokban is. Illetve egy vadonatúj hűtő-fűtő klíma is garantálja az évszanak megfelelő optimális hőmérsékletet. A villanyvezetékek 2023-ban újra lettek húzva, így biztosítva a biztonságos működést. A nyílászárók cseréje is megtörtént, 3 rétegű üveggel ellátott műanyag ablakok kerültek beszerelésre, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.

*ÉLVEZHETŐ VÁROSI ÉLETMÓD:* Az ingatlan elhelyezkedése miatt könnyen elérhetők a helyi üzletek, orvosi rendelők, gyógyszertárak, valamint a város kulturális és közösségi szolgáltatásai, így biztosítva a nyugodt és kényelmes életet.

*FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEK:* Az ingatlan megvásárlásához kedvezményes feltételű, akár FIX KAMATOZÁSÚ HITEL is igényelhető. Sőt, az OTP Ingatlanpont teljes körű pénzügyi ügyintézéssel áll rendelkezésére, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a részletek miatt.

Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. Ne habozzon, hiszen ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek vagy szeretteinek!

Keressen minket bizalommal az OTP Ingatlanpontnál. Szívesen segítünk minden felmerülő kérdésben és teljes körű pénzügyi ügyintézéssel biztosítjuk, hogy ingatlanvásárlása gördülékeny és problémamentes legyen!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Petkov Gyöngyi Katalin
+36 20 985