Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912421

Aranykulcs

70 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • Építés éve 2024
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Váltsa álmait valóra! Újépítésű ikerházak Békéscsabán a Gálik János utcában, a legmodernebb műszaki tartalommal!

Az ingatlanok kulcsrakész állapotban várják új tulajdonosaikat, így azonnal birtokba vehetőek. A kertépítés még folyamatban van, amely lehetőséget ad arra, hogy a leendő lakók saját ízlésük szerint alakíthassák a külső teret.

Az ingatlanok saját víz-, gáz- és villanymérővel rendelkezik. Kömerling Prémium Ad76 külső nyílászárók, bejárati ajtó Elegáns belső ajtók Térburkolatok kedvező áron Modern padlófűtés Wavin rendszerrel, termosztáttal+ törölközőszárító radiátor a fürdőbeHőszivattyú típus: Samsung vagy Panasonic: Prémium Legrand Niloé kapcsolók és csatlakozóaljzatok: helységenként Két rétegű fehér festés a tökéletes végeredményért! Részletes elektromos áramhálózat tervdokumentáció alapján. Minőségi hidegburkolatok és melegburkolatok Gépészeti szerelvények Klímaberendezés (1 db Daikin Hűtő-fűtő klíma) a tökéletes komfort érdekében. Szellőztető berendezés az egészségért: Easyhome. alumínium redőny vagy zsaluzia árnyékolás. Minden szükséges villany- és vízbekötés előkészítve!

A telkek határvonalán egy elegáns, könnyűszerkezetes kerítés és esztétikus belső úthálózat, valamint szépen burkolt járdák és bejárók találhatók. A garázskapu pedig modern, elektromos nyitószerkezettel van felszerelve!

Ne habozzon! Váltsa valóra álmait, és válassza új otthonát még ma! Érdeklődjön a részletekről, és legyen Ön is részese a modern lakások világának!

 

 

 

Szántó Nikoletta        Rotár Marianna

     

Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére. Mindent tud egy helyen intézni! Bízza profikra ingatlanügyeit!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Aranykulcs

Szántó Nikoletta
+36 30 353