Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916794

-

1050 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Udvari
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Vegyes
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bátaszék egy kisváros Tolna vármegyében, a Szekszárdi járásban, Magyarország déli részén. A település fontos közlekedési csomópont, hiszen itt találkozik a Pécs-Budapest vasútvonal, az M6- os autópálya és több jelentős közút is. Elhelyezkedését tekintve tökéletes minden korosztály számára, hiszen a Szekszárdi-dombság lábánál, a Szekszárdi borvidék részeként festői környezetben található. Bátaszék nyugodt, barátságos légkört kínál lakóinak, miközben jó infrastrukturális kapcsolatokkal rendelkezik a környező nagyobb városok felé.


Bátaszék nyugodt, családi házas övezetében, a központtól pár percre, megvételre kínálok egy 90 nm-es, remek adottságú családi ház. Az ingatlan elrendezése: nappali, 2 szoba, fürdőszoba, előszoba, konyha, kamra. Az ingatlan hátsó részén egy nagy féltető található, amely bővítésre, tárolásra vagy garázsként is funkcionálhat. A ház mögött egy 1050 nm-es gyönyörű, sík füves udvar terül el, ahol több termő gyümölcsfa is található.


A ház több felújításon is átesett: 2023-ban teljesen új tetőszerkezet és ereszcsatorna, az előző években külső szigetelés és színezés, hőszigetelt fa ablakok és bejárati ajtó került beépítésre. A fürdőszoba szintén teljes körűen fel lett újítva. Igény esetén kisebb belső munkálatok után azonnal költözhető. Az otthon melegét központi fűtés biztosítja gázkazánnal szerelve.


A ház kiváló elhelyezkedésű, hiszen a közelben található iskola, óvoda, játszótér, bolt, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő és benzinkút.


Megtekintése kizárólag irodánkkal előre egyeztetett időpontban lehetséges! Ár: 18Mft

Térkép

A hirdető elérhetősége

László Zsolt e.v.

Csekéné Tamás Anikó
+36 30 682