Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912622

Myhome Immo Kft.

2526 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ha a városi nyüzsgést, falusi idillre váltaná, ha teljes körűen felújított új otthont keres magának és a családjának, ahová csak költözni kell, ha jó ár-érték arányban akar vásárolni ingatlant, akkor ez a hirdetés Önnek szól!

A Zala vármegyei Göcseji térségében Barlahida településen vált eladóvá ez a belterületi, egy helyrajziszámon lévő 2 db teljes körűen felújított családi ház, amely egy 2526m2-es sík, bekerített gyönyörű területen fekszik.

Az ingatlanok ez évben nyerték el végleges formájukat. Mindkét épület 10cm-es EPS szigetelést, új színezést, új műanyag, 5 légkamrás, 2 rétegű nyílászárókat, új beltéri ajtókat, festést, új burkolatokat kaptak. A teljes víz, villanyhálózat megújult. Új szaniterek kerültek beépítésre. A fűtésről hőszivattyú (padlófűtés) és cserépkályha gondoskodik, míg a gáz a telken található.

A képeken a berendezett ingatlan 1+ ½ szobás, a nettó alapterülete 40,65m2 + a 10m2-es fedett terasz. Ez az épület részben alá is van pincézve illetve egy tároló is kialakításra került.
A másik családi ház nettó alapterülete 57m2, ahol 2 tágas szobát, egy konyát étkezővel és egy zuhanyzós fürdőszobát alakítottak ki.

A terület szépen gondozott, részben tér kövezve van, illetve a járda, az autóbeálló és a parkoló aszfaltozott. Az udvarban egy működő fúrt kút is megtalálható. Az utcában és a házak előtt ős fás környezet várja az új lakóit.

A település a Göcsej domboldalain, a Cserta patak partján fekszik. A falu szeres település, azaz egy domb tetején helyezkeik el. Északról Nagylengyel – Zalaegerszeg, délről pedig Nova felől közelíthető meg. Aki járt már Barlahidán, azt biztosan elvarázsolta a gyönyörű természeti környezetben fekvő falu, a település egyik éke a barlahidai tó, aki pedig még nem, az jöjjön el és biztosan maradandó élményt nyújt számára ez a háborítatlan, békés, nyugalmas település.

További információkért, megtekintésért hívjon bizalommal!

Az ingatlanban otthon
Myhome

Térkép

A hirdető elérhetősége

Myhome Immo Kft.

Berki Mónika
+36 20 461