Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913628

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

1527 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1998
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Megvételre kínálunk egy különleges lehetőséget, egy tágas, többfunkciós ingatlant Bálványoson, a Balatonparttól kevesebb, mint 20 perc autóútra.

Ez az egyedi, téglaépítésű ingatlan egy alsó szinten működő vendéglátóhellyel és egy felette található lakrésszel rendelkezik, amely magában foglal egy kiterjedt, nagy kertet is.
A lakóterület és a vendéglátóhely fűtését gázkazán biztosítja, valamint a lakrészben egy hangulatos cserépkályha is megtalálható, ami extra melegséget és otthonosságot kölcsönöz az ingatlannak az év hidegebb napjaiban.

A 279 m²-es ingatlan alsó része egy komplett vendéglátóipari egység,
míg az emeleten egy négy hálószobás, erkélyes lakás található.

Az alsó szinten működő vendéglátóhely tökéletes lehetőséget kínál saját vállalkozás indítására vagy bérbeadásra, míg az emeleti lakrész kényelmes életteret biztosít a tulajdonos számára. A nagyméretű kert pedig kiváló helyszín családi és baráti összejövetelekhez.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy nyugodt helyen szeretnének élni, miközben befektetési lehetőséget is keresnek.

Bálványos nem csak gyönyörű természeti adottságaival, hanem nyugodt, barátságos közösségével is csábítja az ide látogatókat és az itt letelepedni vágyókat. A település tökéletes helyszín a pihenéshez és kikapcsolódáshoz,
távol a város zajától, mégis elérhető távolságban a nagyobb városoktól és szolgáltatásaiktól.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Stóka Andrea
+36 30 411