Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8919315

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

795 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2019
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** VENDÉGHÁZ BEFEKTETŐKNEK BALATONKENESÉN***

Eladó Balatonkenese és Balatonfűzfő határán egy erdővel körbevett, 795 m2-es telken lévő 137 m2-es 2 külön lakrészből álló vendégház.

A Balaton-parttól 350 m-re elhelyezkedő ingatlan jelenlegi formáját 2019-ben nyerte el, egy régi ház körbeépítésével. A kétszintes épület falazata részben tégla, részben pedig könnyűszerkezetes.

A földszinten (70 m2) - amely jelenleg is rövidtávú kiadásként üzemel - tágas és világos amerikai konyhás nappali, 2 külön bejáratú hálószoba a hozzá tartozó fürdőszobákkal, WC, valamint egy a kert felől megközelíthető tároló található.

A második, tetőtéri szintre (66 m2) a képeken látható kültéri lépcsőn juthatunk fel. Itt szintén nappali, 2 háló és 2 fürdőszoba található, melyek azonban még nincsenek teljesen befejezve, festés, burkolás, szerelvényezés még hátra vannak.

A telek belterület, víz, villany, csatorna bevezetve, a fűtés elektromos panelekkel megoldott.

A minőségi alapanyagokból épült, energiatakarékos ingatlan kiváló befektetési lehetőséget nyújt rövidtávú kiadásra, de akár 2 generációs házként is remekül használható pihenni vágyó családok számára.

A Budapesttől 100 km-re fekvő ingatlan autóval, vagy vonattal is könnyen megközelíthető. 5 perc sétára található strand, bolt, étterem,
M287949
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495