Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912752

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

988 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171554 hivatkozási számú baksai családi ház. Baksán 2024 -ben felújított családi ház eladó.

Baksa Mecsek, a Villányi-hegység és az Ormánság között, Baranya vármegye középső részén fekszik. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a Pécstől az ormánsági Vajszlóig húzódó 5801-es út. Szentlőrinccel . Buszmegálló 50m -re található az ingatlantól.

A családiház 1950-ben épült, 68 n m alapterületű és 988 nm telken helyezkedik el. A telek sík, enyhe lejtéssel, gazdálkodásra is alkalmas. Kis ráfordítással meghít- belső udvarrá alakítható, vagy igény szerint parkosítható. A telken ásott kút van.

Az Ingatlanba víz villany be van vezetve, a gáz a telek elött. Internet, kábeltévé hozzáférés az utcában.

A ház vegyes falazatú, vályog- és tégla.

2024 -ben teljes körű felújítás történt,melynek keretében a tetőszerkezetben a hibás gerendák és lécek cserélve lettek , új cserepet kapott, a csatornát kicserélték A belső és külső vakolatot kijavították és újra színezték.

Új aljzatbeton készítettek, arra került elhelyezésre a szobák szalagparkettája és a fürdő- konyha hidegburkolata. Továbbá a új hőszigetelt műanyag nyílászárok lettek beépítve. Új vízvezeték és a szennyvíz elvezető rendszer lett kiépítve, továbbá a villamos hálózat cserélve lett. A fürdőszoba is most lett kialakítva, amiben a WC is található.

A szennyvíz kezelésére emésztő akna lett kialakítva beton födémmel.

Az ingatlan ideálisan jó kiinduló pontja lehet olyan pároknak akik nem akarnak, vagy nem tudnak súlyos tíz milliókat ingatlan vásárlására fordítani. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó baksai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171554Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Tóth Zoltán István
+36 30 083