Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906490

SZÖVINK PLUSZ Ingatlanközvetítő Kft.

2456 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bakonyszombathelyen kínálunk eladásra egy gazdálkodásra alkalmas családi házat. A ház három szobából, nappaliból, konyhából és étkezőből, fürdőszobából, két kamrából és előtérből áll. Az ingatlan jól karbantartott, a szobákban parketta, a többi helyiségben hidegburkolat található. A külső nyílászárók műanyagok, míg a belsők fából készültek, a tető palával fedett. Fűtése gázkonvektoros, a ház világos és tágas, könnyen alakítható.

A telek 2452 m², rajta szőlőlugas és gyümölcsfák találhatók, valamint egy ásott kút, így gazdálkodásra kiválóan alkalmas. A melléképületek között garázs, műhely és füstölő is van.

A településen óvoda, bölcsőde és iskola található, valamint orvosi és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, három bolt és dohánybolt. A helyi kastélypark gyakori programok helyszíne, és számos szabadidős lehetőség van a gyerekek számára, mint a néptánc, foci, mazsorett és zenetanulás. Közlekedés szempontjából több munkásjárat is elérhető Győr, Tatabánya, Mór, Komárom és Kisbér irányába.

CSOK Plusz és Falusi Csok-ra is alkalmas.

Térkép

A hirdető elérhetősége

SZÖVINK PLUSZ Ingatlanközvetítő Kft.

Passa Róbert
+36 20 950