Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913345

OC-Balaton

1880 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KIEMELT CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!!!

Fektessen be a jövőbe egy igazán különleges ingatlanban, amely a Veszprém vármegyei Badacsonytomaj szívében található!
Ez a kiváló állapotú ház egy 1880 nm-es telek részeként kínálja Önnek a hegyvidéki életstílus előnyeit, miközben a modern élet kényelmét is magában hordozza. Az ingatlan alapterülete 24 nm, amely két szobát és egy fürdőszobát foglal magában.

A minimalista kialakításnak köszönhetően a terek világosak és barátságosak, ideálisak egy nyugodt, csendes környezetben való pihenéshez, vagy akár egy exkluzív nyaraló kialakításához. A környék ellátottsága kiváló, így a mindennapi szükségletek gyorsan és könnyen kielégíthetők. Az ingatlanhoz közel található boltok, éttermek és egyéb szolgáltatások, amelyek megkönnyítik az életét. A közlekedés is kitűnő, hiszen a helyi tömegközlekedési lehetőségek révén könnyedén elérheti a közeli városokat és településeket.
A csendes környék biztonságos, ideális választás családok, fiatal párok, vagy akár kisállattal költözők számára is. Ez a hegyvidéki ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy életstílus képviselője is, amely a passzívház elvek mentén épült. Az ingatlan jövőbeli funkciója sokoldalú, hiszen lehetőséget ad arra, hogy egy modern, világos otthont alakítson ki, vagy akár befektetési céllal vásárolja meg. A környék felkapott, így a jövőbeli értéknövekedés biztosított.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy igazán különleges ingatlan tulajdonosa legyen, amely a nyugalom és a modern életstílus tökéletes egyensúlyát kínálja.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, bizalommal forduljon hozzám. Készen állok arra, hogy segítséget nyújtsak Önnek a legjobb döntés meghozatalában!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OC-Balaton

Kiripolszky István
+36 70 469