Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8920296

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

8674 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2012
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Badacsonyörsön, a Folly Arborétum közvetlen szomszédságában, eladásra kínálunk egy balatoni panorámás, medencével rendelkező családi házat.

A páratlan kilátás és a természeti környezet azonnal magával ragad. A telek határára lépve a Balaton festői látványa tárul eléd, miközben a Badacsony közelsége szinte tapintható. Az ingatlan legnagyobb értéke a kivételes elhelyezkedés: csend, nyugalom és a Balaton közvetlen közelsége, mindez pedig távol a szomszédoktól. Az ingatlan egy csendes, forgalomtól mentes úton könnyen megközelíthető.

Az épület 2016-ban készült magas minőségű anyagok felhasználásával, és rendkívül kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A földszinten tágas nappali, étkezővel egybenyitott konyha, fürdőszoba és különálló mosdó található, továbbá közvetlen kijárat biztosított a kétállásos garázsba. Az emeleten három hálószoba és egy nagy méretű fürdőszoba kapott helyet.

Az ingatlanhoz tartozik egy 8674 m?-es gondosan művelt mezőgazdasági terület, amely részben szőlővel van beültetve.

Ez a különleges ajánlat kiváló lehetőség azok számára, akik egyedi balatoni ingatlant keresnek. Tekintse meg személyesen, és győződjön meg az ingatlan kivételes adottságairól!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére.
Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézésében is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hlavács Edina Mária
+36 30 694