Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8914032

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

3383 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget, amely közel található a TISZA FOLYÓHOZ!

Megvételre kínálok egy VEGYES FALAZATÚ, 75,4 m² hasznos alapterületű, 2 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZAT. Az ingatlan igazi otthona lehet családjának, hiszen a jól megtervezett elrendezés tökéletes kényelmet nyújt. Az eladó ingatlan tartalmaz 2 szobát, konyhát, agylégterű FÜRDŐSZOBÁT-WC-t, közlekedőt és egy kamrát.

A FŰTÉST GÁZKONVEKTOROK biztosítják, míg a MELEG VÍZELLÁTÁSÁT VILLANYBOJLER szolgálja. Az ingatlan 380 V IPARI ÁRAMMAL rendelkezik, amely különleges lehetőségeket nyújt a jövőbeli bővítéshez. A felújítás során a FÜRDŐSZOBÁBAN a VÍZHÁLÓZATOT kicserélték, újraburkolták, valamint a VILLANYHÁLÓZATOT RÉZ KÁBELEKKEL újravezetékezték. A belső falak glettelve lettek, és új BURKOLATOT kaptak, így a ház modern és friss megjelenésű.

A telken található több TÁROLÁSRA és ÁLLATTARTÁSRA alkalmas MELLÉKÉPÜLET is, így a lehetőségek szinte végtelenek. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Ideális választás lehet családok számára, akik csendes környezetben keresnek otthont, miközben a természet közelségét is élvezhetik.

Hívjon még ma, és nézze meg ezt a csodálatos ingatlant!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Vályi Attila
+36 70 632