Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913747

Otthon Centrum - Pécs, Király u. 59.

1769 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlanpiacon ritkán található olyan lehetőség, amely egyaránt vonzó a családosok számára és befektetési céllal érdeklődőknek.

Az Aranyosgadányban, a Petőfi utcában található használt házunk tökéletes választás lehet Önnek és családjának. Ez a Baranya megyei kis település , Pécs-Pellérd- Keszű közelségében kínál tökéletes lehetőséget otthona kialakításában. Az ingatlan alapterülete 77 nm, és a telken lévő kis ház plusz 18 nm, míg a telek mérete 1769 nm, Igy bőven elegendő helyet biztosít a gyermekek számára a szabadban való játékhoz, valamint a családi összejövetelekhez. A kert alkalmas gazdálkodásra. A kis ház is komfortos, víz, villany van az épületben. Némi ráfordítással lakhatóvá tehető.

A főépületben három szoba található, amelyek ideálisak lehetnek gyermekszobának, dolgozószobának vagy vendégszobának is. A nappali különösen vonzó, hiszen nemcsak tágas, hanem egy kandalló is található benne, amely a téli estéken a meghitt hangulat megteremtéséhez járul hozzá. Az ingatlan átlagos állapotúnak mondható, de némi felújítást - igény szerint - elbír.Így Ön saját ízlése szerint alakíthatja ki a belső teret. A gáz (cirkó) fűtés biztosítja a kényelmes és gazdaságos fűtést, de a kandallóból vezetett padlófűtés a nappaliban még komfortosabbá teszi az ott tartózkodást.

A házhoz tartozik egy garázs, amely két autó számára is elegendő helyet biztosít, így a parkolás sosem jelent majd problémát. A környék adottságai is figyelemre méltóak. Aranyosgadány csendes, családbarát település, ahol a biztonságos környezet és a barátságos szomszédság garantálja, hogy Ön és családja otthonosan érezheti magát. Önkormányzati autóbusz viszi a gyerekeket óvodába, iskolába Pellérdre. Pécs 18 km, 26 perc alatt megtehető az út autóval.

Bővítési lehetőség is adott, így ha Ön nagyobb otthonra vágyik, és ki szeretné használni a Falusi Csok állami támogatását, itt a szuper lehetőség ! A telek mérete lehetővé teszi, hogy akár egy új épületet is elhelyezzen, vagy a meglévő házhoz újabb szobákat építsen. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy megteremtse álmai otthonát egy barátságos és biztonságos környezetben.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Szívesen állok rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsak az ingatlanvásárlás folyamatában, vagy a banki pénzügyi lehetőségek áttekintésében, és biztosítsam, hogy a legjobb döntést hozza meg.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Pécs, Király u. 59.

Mecseki Lászlóné - Éva
+36 70 388